De laatste boeking is 21 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Rome


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: It’s complicated

It’s complicated

Recordtijd: Heliogabalus

Heliogabalus

Recordtijd: M&D

M&D

Recordtijd: Panthetom & Treveline

4: Panthetom & Treveline

Recordtijd: Bassie & Adriaan in Rome

5: Bassie & Adriaan in Rome

Recordtijd: Joli

6: Joli

Recordtijd: Motse

7: Motse

Recordtijd: limakaal

8: limakaal

Recordtijd: De Krijnens

9: De Krijnens

Recordtijd: MickEva

10: MickEva

Recordtijd: Bajo

11: Bajo

Recordtijd: Team ceasar

12: Team ceasar

Recordtijd: Buurman en Buurman

13: Buurman en Buurman

Recordtijd: jokes bridesmaids

14: jokes bridesmaids

Recordtijd: RomaPA

15: RomaPAMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: RomaPA

Meeste vragen goed
Amol ouw meuk hier


Recordtijd: RomaPA

Snelste van de maand
Twinsisters!

Over Escape Tour rome


In het jaar 12 na Christus werd Caligula de rijkste man van Rome waarna hij zich stevig op de troon settelde. Hij hield er echter een wat rare manier van heersen op na. Zo had hij een voorliefde voor zijn paard, die hij uiteindelijk gelijk stemde met de senaat waarmee het paard stemrecht kreeg. Daarnaast was hij, zacht gezegd, nogal agressief tegenover de senatoren. Hierdoor kwam hij flink in de problemen...


Met de Escape Tour Rome kruipen jullie in de huid van Caligula. Zijn rare wetswijzigingen en agressieve uitspattingen waren de senatoren zat, daardoor besluiten ze Caligula te laten omleggen. Caligula krijgt dit net op tijd te horen waardoor hij snel opzoek moet naar de geheime uitgang van Rome. Net als Caligula hebben jullie maar twee uur de tijd, weten jullie een snelle tijd neer te zetten?

Escape the city

Als jullie in deze citygame de opdrachten voltooien, vragen beantwoorden, raadsels oplossen en alle cryptische aanwijzingen weten te ontcijferen komen jullie erachter waar de geheime uitgang van Rome zich bevindt. En terwijl jullie door Rome dwalen komen jullie ook nog eens langs de leukste plekjes van de stad! De zoektocht begint bij Piazza Venezia en brengt jullie door de districten Trastevere, Ripa, Sant'Angelo en Monti. Succes!