Laatst gespeelde Escape Tour was in Den Haag

Ranglijst Escape Tour Roermond


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Mierlo

Mierlo

Recordtijd: JeetjeV

JeetjeV

Recordtijd: 65+4

65+4

Recordtijd: Nederlands Vlaamse a...

4: Nederlands Vlaamse a...

Recordtijd: Hatseflatsen

5: Hatseflatsen

Recordtijd: Jankie Beton

6: Jankie Beton

Recordtijd: Mannuhhh

7: Mannuhhh

Recordtijd: A-Team

8: A-Team

Recordtijd: Failx

9: Failx

Recordtijd: Ivo

10: Ivo

Recordtijd: jeffrey

11: jeffrey

Recordtijd: Vande Langerijt

12: Vande Langerijt

Recordtijd: MBP

13: MBP

Recordtijd: Bloed fanatiek

14: Bloed fanatiek

Recordtijd: berlicumse beren

15: berlicumse berenMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: berlicumse beren

Meeste vragen goed
Jurjens


Recordtijd: berlicumse beren

Snelste van de maand
WINNING TEAM

Over Escape Tour roermond


Het is juli 1572 en Roermond maakt zich op voor een hevige strijd. Willem van Oranje eist de stad op, maar daar moeten de inwoners van Roermond niks van weten. De prins geeft zijn soldaten de opdracht om de stad op een gewelddadige manier in te nemen. Al plunderend trekt het leger door de stad en roven alle katholieke kerken en kloosters leeg.


Ook het Kartuizerklooster ontkomt niet aan het leger. Twaalf kartuizermonniken worden gemarteld en uiteindelijk omgebracht. Na afloop van de strijd worden er twaalf lichamen gevonden. Van Cornelis Pleizyr, de dertiende kartuizermonnik, ontbreekt ieder spoor. Hoe kon hij ontsnappen aan de martelpraktijken? Het schijnt dat Cornelis via een geheime uitgang is ontkomen…

Escape the city

Hier start de Escape Tour Roermond. Los raadsels op, beantwoord vragen en ontcijfer aanwijzingen om te achterhalen waar de geheime uitgang zich bevindt. Met deze unieke citygame ontdekken jullie de leukste plekken van Roermond. Vind de uitgang binnen twee uur en wie weet verdienen jullie een plek op de Wall of Fame. Jullie zoektocht begint bij het Stationsplein, succes!