Laatst geboekte Escape Tour is in Harderwijk

Ranglijst Escape Tour Riga


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Ploeg 3

Ploeg 3

Recordtijd: Angelo’s draken

Angelo’s draken

Recordtijd: Sombak

Sombak

Recordtijd: Lions

4: LionsMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Lions

Meeste vragen goed
Angelo’s draken

Over Escape Tour riga


Andris Andreiko wordt in 1942 in Riga geboren. De jongen blijkt razend goed te zijn in dammen. Op jonge leeftijd wint Andris het clubkampioenschap van de plaatselijke damvereniging. En al snel behoort Andris internationaal tot de top. Zelfs de Russen, die al jaren de allerbeste zijn in dammen, verslaat hij met gemak.


Om zich nog beter te kunnen concentreren, experimenteert Andris met drugs. Maar helaas wordt de damkampioen betrapt... Zijn tegenstanders beschuldigen hem van vals spel en jagen hem het toernooi uit. De Russen zijn zelfs zo kwaad, dat ze hem een lesje willen leren. Er zit voor Andris niks anders op dan ongezien de stad te ontvluchten. Dan herinnert hij zich de verhalen van zijn ouders over de geheime uitgang van Riga. Zou die echt bestaan?

Escape the city

Hier start de Escape Tour Riga. Kruip in de huid van Andris en ga op zoek naar de geheime uitgang van de stad. Voltooi opdrachten, los raadsels op en ontcijfer cryptische aanwijzingen in deze citygame. Lukt jullie dit binnen 2 uur? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame. Onderweg komen jullie ook nog eens langs de leukste plekjes van Riga. De zoektocht begint bij het Vrijheidsmonument, succes!