Laatst geboekte Escape Tour is in Harderwijk

Ranglijst Escape Tour Rhodos


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: MaaktNietUit

MaaktNietUit

Recordtijd: Tropical

Tropical

Recordtijd: Team tomate

Team tomate

Recordtijd: picka

4: picka

Recordtijd: Snipers

5: Snipers

Recordtijd: Ploes

6: Ploes

Recordtijd: wandeling 4

7: wandeling 4

Recordtijd: testers

8: testers

Recordtijd: Leiduh

9: Leiduh

Recordtijd: Toevallig leuk

10: Toevallig leuk

Recordtijd: Clandee

11: Clandee

Recordtijd: Mestreech meets Rhodos

12: Mestreech meets Rhodos

Recordtijd: M&M

13: M&M

Recordtijd: team schaart

14: team schaart

Recordtijd: Kippenkontjes

15: KippenkontjesMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Kippenkontjes

Meeste vragen goed
Pensionadozen


Recordtijd: Kippenkontjes

Snelste van de maand
MaaktNietUit

Over Escape Tour rhodos


In 1825 vertrok de Antwerpse avonturier Bernard Rottiers naar het roerige Griekenland. Het Koninkrijk der Nederlanden had hem de opdracht gegeven om kunstvoorwerpen uit de klassieke oudheid buit te maken voor een onlangs opgericht museum. Maar Bernard had een dubbele agenda. Stel dat hij restanten van de beroemde ‘Kolossus van Rhodos’ kon vinden... Dan zou hij wereldberoemd worden!


Bernard en zijn reisgenoten kregen het zwaar te verduren. Piraterij en oorlogshandelingen waren aan de orde van de dag. De Grieken waren het overduidelijk niet eens met de praktijken van Bernard. Ze deden er dan ook alles aan om te voorkomen dat hij hun nationale erfgoed de grens over kreeg. Toen Bernard zijn geluk zocht in het Ottomaanse Rhodos, was de maat vol. Hoe lang kon Bernard nog veilig over het eiland dwalen?

Escape the city

Met de Escape Tour Rhodos kruipen jullie in de huid van Bernard Rottiers. Zou hij die geheime uitgang echt nodig hebben? De citygame komt langs leuke en bijzondere plekjes van de stad. Tijdens de zoektocht is het de bedoeling dat jullie opdrachten doen, raadsels oplossen en codes kraken. En dat allemaal op je eigen smartphone. Lukt het om binnen 2 uur de geheime uitgang te vinden? De zoektocht begint bij Aphrodite Tempel bij het Symi plein, succes!