Laatst gespeelde Escape Tour was in Amsterdam

Ranglijst Escape Tour Parijs


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

Trois Montagnes

Niris

Dreamteam

Kechies

de Ruiters

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
kerstboompje
Snelste van de maand
de Ruiters


Over Escape Tour


Parijs is de stad waar vele bekende verhalen ontstaan zijn, de Da Vinci Code is er daar één van. Met de Escape Tour Parijs duiken jullie in dit verhaal en wanen jullie je terug in de tijd. Jullie treden namelijk in de voetsporen van Roberto. Zetten jullie de snelste tijd van de Escape Tour Parijs neer?


Roberto was de verdachte in de moordzaak van Jack Sauniere. Tijdens de Escape Tour worden jullie net zoals Roberto op de hielen gezeten door de politie. Daarom moeten jullie binnen 2 uur de waarheid proberen te achterhalen zodat jullie niet worden opgepakt en de stad Parijs dus niet hoeven te verlaten.

Escape the city

Om jullie onschuld te bewijzen moeten jullie in deze citygame diverse opdrachten voltooien en raadsels oplossen. Doen jullie dit goed? Dan ontvangen jullie aanwijzingen die jullie leiden naar de oplossing. Dit doen jullie aan de hand van onze app. Terwijl jullie hier druk mee bezig zijn kom je langs de leukste plekjes van Parijs. En doen jullie dat snel? Dan verdienen jullie een plek op de Wall of Fame van Parijs! De speurtocht begint bij Square René Viviani en gaat door het 6e arrondissement Luxembourg. Succes!