Laatst geboekte Escape Tour is in Gorinchem

Ranglijst Escape Tour Parijs


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Meluthi

Meluthi

Recordtijd: Trois Montagnes

Trois Montagnes

Recordtijd: Niris

Niris

Recordtijd: Dreamteam

4: Dreamteam

Recordtijd: Kechies

5: Kechies

Recordtijd: de Ruiters

6: de Ruiters

Recordtijd: Ploesrijs

7: Ploesrijs

Recordtijd: Baguette

8: Baguette

Recordtijd: BG

9: BG

Recordtijd: Croissant Neuf

10: Croissant Neuf

Recordtijd: top jobbers

11: top jobbers

Recordtijd: Vierkantjes

12: Vierkantjes

Recordtijd: Jean Valjean

13: Jean Valjean

Recordtijd: Stephan & Lana

14: Stephan & Lana

Recordtijd: Knabbel&Babbel

15: Knabbel&BabbelMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Knabbel&Babbel

Meeste vragen goed
kerstboompje


Recordtijd: Knabbel&Babbel

Snelste van de maand
CoMa

Over Escape Tour parijs


Parijs, 1794. Een op het oog normale man wordt betrapt tijdens zijn vlucht uit het ziekenhuis. Alleen het vreemde is dat zijn ziekenhuiskleding is besmeurd met bloed en uit zijn rugzak valt een wekpotje met menselijke vingers. Het is Tarrare, een man met een opmerkelijk vermogen om alles te slikken, van kurken tot levende dieren. Dat verklaart zijn vreemde eetgewoonten...


Tarrare begon als straatartiest en verdiende zijn roem in Parijs met zijn unieke act. Zijn vaardigheid trekt de aandacht van het leger, die hem als koerier inzet. Na gevangen genomen te zijn tijdens zijn eerste missie, belandt hij in het ziekenhuis waar zijn bizarre eetlust alleen maar verergert. Nu wordt Tarrare verdacht van het eten van een peuter en hangt de doodstraf hem boven het hoofd. Genoeg reden voor hem op op zoek te gaan naar de geheime uitgang van Parijs! Lukt het hem om ongezien de stad te verlaten?

Escape the city

Hier start de Escape Tour Parijs. In deze citygame moeten jullie diverse opdrachten voltooien en raadsels oplossen. Doen jullie dit goed? Dan ontvangen jullie aanwijzingen die jullie leiden naar geheime uitgang. Onderweg komen jullie langs de leukste plekjes van Parijs. Zetten jullie een snelle tijd neer? Dan verdienen jullie een plek op de Wall of Fame van Parijs! De speurtocht begint bij Cr du Commerce Saint-André en gaat door het 6e arrondissement Luxembourg en het 5e arrondissement Quartier Latin. Succes!