De laatste boeking is 3 uur geleden.

Ranglijst Escape Tour Parijs


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Meluthi

Meluthi

Recordtijd: Trois Montagnes

Trois Montagnes

Recordtijd: Niris

Niris

Recordtijd: Dreamteam

4: Dreamteam

Recordtijd: Kechies

5: Kechies

Recordtijd: de Ruiters

6: de Ruiters

Recordtijd: Ploesrijs

7: Ploesrijs

Recordtijd: Baguette

8: Baguette

Recordtijd: BG

9: BG

Recordtijd: Croissant Neuf

10: Croissant Neuf

Recordtijd: top jobbers

11: top jobbers

Recordtijd: Vierkantjes

12: Vierkantjes

Recordtijd: Jean Valjean

13: Jean Valjean

Recordtijd: Stephan & Lana

14: Stephan & Lana

Recordtijd: Knabbel&Babbel

15: Knabbel&BabbelMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Knabbel&Babbel

Meeste vragen goed
kerstboompje


Recordtijd: Knabbel&Babbel

Snelste van de maand
Meluthi

Over Escape Tour parijs


Parijs is de stad waar vele bekende verhalen ontstaan zijn, de Da Vinci Code is er daar één van. Met de Escape Tour Parijs duiken jullie in dit verhaal en wanen jullie je terug in de tijd. Jullie treden namelijk in de voetsporen van Roberto. Zetten jullie de snelste tijd van de Escape Tour Parijs neer?


Roberto was de verdachte in de moordzaak van Jack Sauniere. Tijdens de Escape Tour worden jullie net zoals Roberto op de hielen gezeten door de politie. Daarom moeten jullie binnen 2 uur de waarheid proberen te achterhalen zodat jullie niet worden opgepakt en de stad Parijs dus niet hoeven te verlaten.

Escape the city

Om jullie onschuld te bewijzen moeten jullie in deze citygame diverse opdrachten voltooien en raadsels oplossen. Doen jullie dit goed? Dan ontvangen jullie aanwijzingen die jullie leiden naar de oplossing. Dit doen jullie aan de hand van onze app. Terwijl jullie hier druk mee bezig zijn kom je langs de leukste plekjes van Parijs. En doen jullie dat snel? Dan verdienen jullie een plek op de Wall of Fame van Parijs! De speurtocht begint bij Square René Viviani en gaat door het 6e arrondissement Luxembourg. Succes!