Laatst gespeelde Escape Tour was in Oldenzaal

Ranglijst Escape Tour Ottawa


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: De Waardjes

De Waardjes

Recordtijd: Driesse

Driesse

Recordtijd: SjoMa

SjoMaMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: SjoMa

Meeste vragen goed
SjoMa

Over Escape Tour ottawa


Het is 1867. Thomas D’Arcy McGee loopt tevreden door de straten van Ottawa. Jarenlang heeft de geboren Ier zich ingezet voor meer vrijheid en welvaart voor Ierse katholieken. En met succes, want hierdoor is de Confederatie van Canada ontstaan. D’Arcy McGee is ondertussen zelfs zo populair dat hij net gekozen is als lid van het Eerste Canadese Parlement. Het leven lacht hem toe, maar helaas denkt niet iedereen er zo over.


De Fenian Brotherhood, een groep Ierse protestanten, zag in eerste instantie een bondgenoot in Thomas. Maar nadat hij openlijk afstand van de ‘Fenians’ had genomen, zijn ze aartsvijanden geworden. D’Arcy McGee is al meerdere keren met de dood bedreigd en ook nu merkt hij dat hij gevolgd wordt. Voorzichtig kijkt hij over zijn schouder. Ja hoor, het is weer raak! Lukt het Thomas om uit handen van de Fenians te blijven?

Escape the city

Hier start de Escape Tour Ottawa. Helpen jullie Thomas D’Arcy McGee in zijn zoektocht naar de geheime uitgang? Tijdens deze unieke citygame zit boordevol vragen, raadsels en cryptische aanwijzingen. Vinden jullie binnen twee uur de geheime uitgang? Dan verdienen jullie een plek op de Wall of Fame. De zoektocht begint bij de Canadian Tribute to Human Rights, succes!