Laatst geboekte Escape Tour is in Doesburg

Ranglijst Escape Tour Oslo


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

Rikkir

Slagroomtoefjes

Team PPP

noorweegjes

De Druifjes

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
Schollebollekes
Snelste van de maand
Team PPP


Over Escape Tour


In het Munch Museum in Oslo hangen de kunstwerken ‘De Schreeuw’ en ‘Madonna’. Deze schilderijen van Edvard Munch zijn miljoenen waard. De twee broers Thorben en Steinar beramen een plan om deze waardevolle kunstwerken te stelen.

Gewapend overvallen ze het museum en stelen de schilderijen. De politie opent een klopjacht op de broers. Thorben en Steinar moeten zo snel mogelijk de stad ontvluchten, maar hoe? Thorben heeft van een vriend gehoord dat Oslo een geheime uitgang heeft. Maar hoe komen de broers daar?

Escape the city

Los alle vragen en opdrachten in deze citygame op en help de broers met het vinden van de geheime uitgang van Oslo. Onderweg dwaal je door de mooiste straten en langs karakteristieke gebouwen. Vinden jullie binnen twee uur de uitgang? Dan verdien je een plekje op de Wall of Fame! De zoektocht begint bij de Dom van Oslo, succes!