Laatst geboekte Escape Tour is in Arnhem

Ranglijst Escape Tour Oldenzaal


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

HANTC

winners

Terrorted

De Sassemse Stadspaaltjes

Kabouters

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
De Sassemse Stadspaaltjes
Snelste van de maand
HANTC


Over Escape Tour


Als klein jongetje keek Charles Theodorus Stork vol bewondering naar de textielfabriek van Gelderman. Dat wilde hij ook! Toen Stork dertien jaar oud was, kocht hij drie weefgetouwen en richtte zijn eigen spinnerij op. Jaren later is zijn bedrijf flink op stoom gekomen en is Stork op zoek naar nieuw personeel. Tijdens het jaarfeest in Oldenzaal besluit Stork gratis bier uit te delen en zo nieuwe medewerkers te werven. Al snel loopt het uit de hand…


Veel mannen werken namelijk al voor Gelderman. De trouwe medewerkers halen verhaal bij Stork en daar gaat het mis. Er ontstaat een gigantische knokpartij en bierglazen vliegen door de lucht. Stork knijpt er stiekem tussenuit, maar al snel hebben Geldermans mannen door dat Stork gevlucht is. Snel zetten ze de achtervolging in! Stork weet dat er een verborgen uitgang zit in Oldenzaal. Lukt het hem om deze op tijd te vinden?

Escape the city

Hier start de Escape Tour Oldenzaal. Jullie kruipen in de huid van Stork en proberen zo snel mogelijk de geheime uitgang te vinden. Ontcijfer de verborgen aanwijzingen, los de raadsels op en beantwoord de vragen in deze citygame. Vinden jullie de uitgang binnen twee uur? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame. De zoektocht begint bij de Groote Markt, succes!