De laatste boeking is 3 uur geleden.

Ranglijst Escape Tour Nice


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

Sterkies

Telefoonverslaafd

Dikkerds van Nice

De smikkels

Matoetoe zonder rugtas en de gang

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
De smikkels
Snelste van de maand
De smikkels


Over Escape Tour


De bende van Albert Spaggiari heeft zojuist in Nice de grootste bankoverval uit de Franse geschiedenis gepleegd. Een buit met een waarde van meer dan 30 miljoen frank! Via een tunnel brengt de bende hun vangst naar een geheime locatie. De boeven verdelen de buit en nemen afscheid van elkaar. Vanaf nu is het ieder voor zich!

Spaggiari weet dat de politie naar hem op zoek is en bedenkt een ontsnappingsplan. Hij neemt contact op met de maffia in Marseille. Zij vertellen hem dat Nice een geheime uitgang heeft. Daarmee kan hij onopgemerkt de stad verlaten. Het enige nadeel is dat de precieze locatie van de verborgen uitgang niet bekend is. Spaggiari moet nu dus zelf op zoek!

Escape the city

Hier start de Escape Tour Nice. Los alle vragen en opdrachten in deze citygame op en help overvaller Albert Spaggiari met het vinden van de geheime uitgang. Onderweg dwaal je door de mooiste Franse straten en langs karakteristieke gebouwen. Vinden jullie binnen 2 uur de uitgang? Dan verdien je een plekje op de Wall of Fame! De zoektocht begint bij het Centenary Monument, succes!