De laatste boeking is 23 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Napels


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Jellin@Napoli

Jellin@Napoli

Recordtijd: It’s complicated

It’s complicated

Recordtijd: Dan hadden we dit no...

Dan hadden we dit no...

Recordtijd: BakiNapi

4: BakiNapi

Recordtijd: Gossip girls

5: Gossip girls

Recordtijd: Napoli123

6: Napoli123

Recordtijd: Swaggies

7: Swaggies

Recordtijd: Kaaskopjes

8: Kaaskopjes

Recordtijd: Bos

9: Bos

Recordtijd: De kaaslando’s

10: De kaaslando’s

Recordtijd: Mario en Princes Peach

11: Mario en Princes Peach

Recordtijd: Dragtjes

12: Dragtjes

Recordtijd: Chickitas

13: Chickitas

Recordtijd: SoSiKi

14: SoSiKi

Recordtijd: Team Uno

15: Team UnoMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Team Uno

Meeste vragen goed
De hardloopsters

Over Escape Tour napels


Napels is een mooie Italiaanse havenstad waar in 1343 de koningin Giovanna I aan de macht stond. Ze was een beeldschone koningin, maar liet zich niet zomaar uit de weg slaan. Er waren veel mannelijke heersers die haar plekje wilde overnemen, waaronder haar man Andreas. De verre neef aan wie ze was uitgehuwelijkt.


Toen Andreas een gooi naar de troon deed, pikte ze dat niet. Andreas overleed vlak voor zijn kroning onder verdachte omstandigheden… De broer van Andreas, koning van Hongarije, vertrouwde het niet en wilde de koningin te grazen nemen. Toen Giovanna hoorde dat hij al met een groot leger in Napels was gearriveerd kon ze nog maar één kant op, ze moest de geheime uitgang van Napels binnen 2 uur zien te vinden!

Escape the city

Met de Escape Tour Napels stappen jullie in de voetsporen van koningin Giovanna. Door raadsels op te lossen, opdrachten te voltooien en aanwijzingen te ontcijferen in deze citygame proberen jullie zo snel mogelijk de uitgang te vinden. Terwijl jullie dit doen komen jullie langs de mooiste bezienswaardigheden van Napels! Zetten jullie een snelle tijd neer? De zoektocht begint bij Castel Nuovo, succes!