De laatste boeking is 7 uur geleden.

Ranglijst Escape Tour Nancy


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Berdaan

Berdaan

Recordtijd: Keubjes

Keubjes

Recordtijd: Sisterzzzz

Sisterzzzz

Recordtijd: Wok’n’Wous

4: Wok’n’Wous

Recordtijd: DJs

5: DJs

Recordtijd: RDNJTLT

6: RDNJTLT

Recordtijd: Delmeetjes

7: DelmeetjesMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Delmeetjes

Meeste vragen goed
RDNJTLT


Recordtijd: Delmeetjes

Snelste van de maand
Sisterzzzz

Over Escape Tour nancy


Nancy, 1763. Kunstenaar Pierre-François Hugues d’Hancarville verdient bakken met geld met het vervalsen van klassieke werken. Zijn imitaties zijn zo goed, dat ze bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Bijna… Helaas is een kunstkenner achter zijn zwendel gekomen. Eén van Pierres vaste klanten, prins Lodewijk van Mecklenburg, is woest en stuurt zijn manschappen naar Nancy om Pierre te arresteren.


Pierre loopt nietsvermoedend met een vervalsing onder zijn arm richting het postkantoor. Voor even waant hij zich veilig, tot iemand hem vertelt dat hij is ontmaskerd. De charlatan moet maken dat hij wegkomt! Louche figuren praatten weleens over een geheime uitgang om kunst in en uit de stad te smokkelen. Dit is zijn kans om te ontsnappen aan de soldaten van prins Lodewijk! Pierre heeft geen tijd te verliezen en gaat snel op zoek naar de locatie.

Escape the city

Hier start de Escape Tour. Voltooi de opdrachten in deze unieke citygame en volg de juiste aanwijzingen om de geheime uitgang van Nancy te vinden. Zetten jullie als team de snelste tijd neer? Dan vereeuwigen jullie jezelf op de Wall of Fame! De zoektocht begint bij het voormalige postkantoor (Administration des postes et des telegraphes), succes!