De laatste boeking is 3 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Milaan


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Emma & Gijs

Emma & Gijs

Recordtijd: puddingbroodje

puddingbroodje

Recordtijd: Koetsier

Koetsier

Recordtijd: Untouchaballs

4: Untouchaballs

Recordtijd: JAWEL

5: JAWEL

Recordtijd: Calanque

6: Calanque

Recordtijd: rooij

7: rooij

Recordtijd: Fleflo

8: Fleflo

Recordtijd: Hoepli

9: Hoepli

Recordtijd: BEE&PEE

10: BEE&PEE

Recordtijd: lars en eva

11: lars en eva

Recordtijd: MIDI FINGHI

12: MIDI FINGHI

Recordtijd: team papa

13: team papa

Recordtijd: HaBeDaKi

14: HaBeDaKi

Recordtijd: Janyvo

15: JanyvoMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Janyvo

Meeste vragen goed
Pierre en Riri


Recordtijd: Janyvo

Snelste van de maand
De Wilhelmusjes

Over Escape Tour milaan


Renato Vallanzasca, geboren in 1950, had op 8-jarige leeftijd al zijn eerste criminele daad op zijn naam geschreven. En daar bleef het niet bij... Op zijn 11e werd hij de jongste bendeleider ter wereld en op zijn 16e ontvoerde hij de dochter van de rijkste man van Milaan. Dat was echter geen succes... Hij werd opgepakt maar al snel wist hij uit de gevangenis te ontsnappen. De stad wordt direct hermetisch afgesloten waardoor Renato opzoek moet naar de geheime uitgang van Milaan.


Met de Escape Tour Milaan stappen jullie in de schoenen van Renato en proberen jullie Milaan zo snel mogelijk te ontvluchten via de geheime uitgang. De politie zitten jullie op de hielen, dus jullie hebben maar twee uur de tijd! En zetten jullie een snelle tijd neer? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame van Milaan.

Escape the city

Die geheime uitgang kunnen jullie alleen vinden als je de vragen goed weet te beantwoorden, de opdrachten voltooid, de raadsels oplost en alle cryptische aanwijzingen weet te ontcijferen. En terwijl jullie dit doen kom je met deze citygame ook nog eens langs de leukste plekjes van Milaan! De zoektocht begint bij Via Luca Beltrami en gaat door het historisch centrum (Zone 1: Centro Storico). Succes!