Laatst geboekte Escape Tour is in Middelburg

Ranglijst Escape Tour Malmö


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
Copenhagen crew


Over Escape Tour


Al sinds Zlatan Ibrahimović een kleine jongen was, is voetballen zijn lust en zijn leven. School interesseert hem niet, en dat levert thuis veel ruzie op. Om de ruzies te ontvluchten gaat Zlatan vaak een balletje trappen in het centrum van Malmö. Heel leuk hoor, maar steeds nieuwe schoenen kopen kost hem klauwen met geld. Gelukkig heeft hij onlangs een baantje in de haven weten te vinden.


Om naar zijn werk te gaan, steelt Zlatan elke dag een andere fiets. Zijn baas vindt al die verschillende fietsen maar vreemd en schakelt de politie in. Zlatan heeft direct door dat de twee agenten in de verte op hem zitten te wachten. Hij bedenkt zich geen seconde, smijt zijn fiets op de grond en rent weg. En nu? Z'n broers hadden het weleens over de geheime uitgang van Malmö. Zou hij daarmee de politie te slim af kunnen zijn?

Escape the city

Hier begint de Escape Tour Malmö. In deze citygame lossen jullie raadsels, vragen en opdrachten op. Lukt het om binnen twee uur de geheime uitgang te vinden? Wie weet verdienen jullie dan een plekje op de Wall of Fame. Tijdens de zoektocht komen jullie door de leukste straatjes en langs de mooiste gebouwen van Malmö. Het spel start bij de Sankt Petri kerk, succes!