De laatste boeking is 25 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Madrid


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

z

de Macacos

mtkl

JORESA FOR THE WIN!!!

Travelling Vets

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
Team Belgica
Snelste van de maand
Mljr


Over Escape Tour


Aan het begin van de 19e eeuw was Madrid in de greep van de beruchte bandiet Luis Candelas. Hij was galant, hoog opgeleid en was een meester in vermommingen. Omdat hij een zeer charmante verschijning was kwam hij bij de rijken gemakkelijk binnen en wist hij ze te beroven voordat ze het doorhadden.


Soms werd hij opgepakt, maar hij wist telkens weer te ontsnappen. Totdat hij een vertrouweling van koning Jozef Bonaparte besteelt. De koning beveelt 300 van zijn beste mannen om Luis op te sporen zodat hij hem kan veroordelen. Luis heeft geen tijd te verliezen, helpen jullie hem ontsnappen?

Escape the city

Luis heeft wel eens gehoord van een geheime uitgang van de stad maar heeft geen idee waar hij die kan vinden. Jullie kunnen hem helpen door in deze citygame opdrachten te voltooien, codes te kraken en cryptische aanwijzingen te ontcijferen. De zoektocht begint op Plaza de Opera en speelt zich af rond de straat Calle del Arenal. Succes!