De laatste boeking is 28 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Madrid


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: z

z

Recordtijd: de Macacos

de Macacos

Recordtijd: mtkl

mtkl

Recordtijd: Casa Nuevo

4: Casa Nuevo

Recordtijd: wij lusten geen paella

5: wij lusten geen paella

Recordtijd: JORESA FOR THE WIN!!!

6: JORESA FOR THE WIN!!!

Recordtijd: Travelling Vets

7: Travelling Vets

Recordtijd: Doe eens rustig

8: Doe eens rustig

Recordtijd: The Escapers

9: The Escapers

Recordtijd: EK 2024

10: EK 2024

Recordtijd: Debieltjes

11: Debieltjes

Recordtijd: d&w

12: d&w

Recordtijd: fuegooo

13: fuegooo

Recordtijd: Begaaide geitjes

14: Begaaide geitjes

Recordtijd: Lilian en Esmee

15: Lilian en EsmeeMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Lilian en Esmee

Meeste vragen goed
Team Belgica


Recordtijd: Lilian en Esmee

Snelste van de maand
Doe eens rustig

Over Escape Tour madrid


Aan het begin van de 19e eeuw is Madrid in de greep van de beruchte bandiet Luis Candelas. Door zijn zeer charmante verschijning komt hij gemakkelijk binnen bij de rijken. Voordat ze doorhebben dat ze beroofd zijn, is de boef allang uit het zicht verdwenen. Soms werd Luis opgepakt, maar telkens wist hij weer te ontsnappen. Maar zojuist heeft Luis iets gedaan, wat hem weleens de kop kan kosten…


Luis heeft net de kleermaker van de koningin bestolen. Al haar mooie kleding is verdwenen… Koning Jozef Bonaparte is woedend en besluit dat de bandiet naar het schavot moet. De stad wordt afgesloten en de koning beveelt 300 van zijn beste mannen om Luis op te sporen. Luis heeft ooit wel eens iets gehoord over een geheime uitgang. Snel gaat hij op zoek naar aanwijzingen om de locatie te vinden.

Escape the city

Hier start de Escape Tour Madrid. Jullie gaan Luis helpen door in deze citygame opdrachten te voltooien, codes te kraken en cryptische aanwijzingen te ontcijferen. Lukt dit binnen twee uur? Dan verdienen jullie een plaats op de Wall of Fame. Onderweg komen jullie langs de leukste plekken van de stad. De zoektocht begint bij Estatua de Isabel II, succes!