De laatste boeking is 21 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Maastricht


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Thundercats  kick &r...

Thundercats kick &r...

Recordtijd: Kruikenzeikers

Kruikenzeikers

Recordtijd: Fc dunne jasjes

Fc dunne jasjes

Recordtijd: team mierlo

4: team mierlo

Recordtijd: Tyrone 2e

5: Tyrone 2e

Recordtijd: 300Monty

6: 300Monty

Recordtijd: Positivo’s

7: Positivo’s

Recordtijd: JoMaVa

8: JoMaVa

Recordtijd: KreMoes

9: KreMoes

Recordtijd: Pablito

10: Pablito

Recordtijd: Roze

11: Roze

Recordtijd: RWS

12: RWS

Recordtijd: sjletten

13: sjletten

Recordtijd: Flakkee

14: Flakkee

Recordtijd: No StressPong

15: No StressPongMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: No StressPong

Meeste vragen goed
wizzkids


Recordtijd: No StressPong

Snelste van de maand
Roze

Over Escape Tour maastricht


De hoge heren van de kerk en het klooster maakte in de 15e eeuw de dienst uit in Maastricht. Libertus van Bommel was de 5e prior van het Kruisherenklooster en had hierdoor vele verantwoordelijkheden, waaronder het geheim houden van de geheime uitgang van Maastricht. Met de Escape Tour Maastricht speuren jullie naar deze geheime uitgang en komen jullie langs de mooiste plekjes van Maastricht!


Libertus van Bommel was geobsedeerd door de heilig verklaarde Sint Servaas, deze obsessie ging zo ver dat hij zich hierdoor in de nesten had gewerkt. Hij had het zo bont gemaakt dat hij de stad zo snel mogelijk moest ontvluchten, dat kon maar op een manier: de geheime uitgang. De weg naar deze uitgang is nog steeds een mysterie, weten jullie hem binnen 2 uur te vinden?

Escape the city

Met de Escape Tour Maastricht wanen jullie je terug in de tijd en gaan jullie op zoek naar de geheime uitgang. Deze vinden jullie door het opvolgen van de aanwijzingen, oplossen van de raadsel en het goed beantwoorden van de vragen. Doen jullie dit goed en ook nog eens in een snelle tijd? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame van Maastricht! De citygame begint bij de St. Servaasbrug, succes!