De laatste boeking is 40 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Luxemburg


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: 300Monty

300Monty

Recordtijd: spuit 11

spuit 11

Recordtijd: Streiders oeleh

Streiders oeleh

Recordtijd: De Duivenfokkers

4: De Duivenfokkers

Recordtijd: de melkgeiten

5: de melkgeiten

Recordtijd: JAQUIHO

6: JAQUIHO

Recordtijd: lekker met de meiden

7: lekker met de meiden

Recordtijd: Renzdieren

8: Renzdieren

Recordtijd: Tina

9: Tina

Recordtijd: Maareekka

10: Maareekka

Recordtijd: MiWiTJe

11: MiWiTJe

Recordtijd: Kina

12: Kina

Recordtijd: Roodnat

13: Roodnat

Recordtijd: De stampertjes

14: De stampertjes

Recordtijd: Brakser

15: BrakserMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Brakser

Meeste vragen goed
Wolter


Recordtijd: Brakser

Snelste van de maand
PenM

Over Escape Tour luxemburg


Neem een kijkje in het leven van de Graaf Peter Ernst van Mansfeld. In het jaar 1645 stond de Graaf beter bekend als de vrouwenverslinder van Luxemburg. Na het achterlaten van zijn zeven kinderen en het tweede huwelijk, stond de volgende bruiloft alweer op de planning. Zou dit huwelijk beter verlopen dan de vorige twee? Dat zal wel niet…


Een belangrijke positie bekleden en in het openbaar genieten van allerlei verschillende vrouwen kan natuurlijk nooit goed gaan. Daar was Peter Ernst ook eindelijk achter gekomen. Hij is voor de zoveelste keer zijn boekje te buiten gegaan, maar nu was het echt menens! Dit keer moest hij zelfs vluchten en dus ging hij haastig op zoek naar de geheime uitgang van Luxemburg. Met de Escape Tour Luxemburg treden jullie in de voetsporen van de Graaf en gaan jullie opzoek naar die uitgang.

Escape the city

Jullie kunnen Peter Ernst helpen door alle vragen goed te beantwoorden, raadsels op te lossen en de aanwijzingen te ontcijferen. Terwijl jullie door de stad dwalen komen jullie met deze citygame langs de mooiste plekjes van de stad! En redden jullie het binnen 2 uur? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame! De zoektocht begint bij Rue Saint Quirin, succes!