De laatste boeking is 57 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Luxemburg


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: 300Monty

300Monty

Recordtijd: Gaserop

Gaserop

Recordtijd: Buddinaars

Buddinaars

Recordtijd: spuit 11

4: spuit 11

Recordtijd: Streiders oeleh

5: Streiders oeleh

Recordtijd: De Duivenfokkers

6: De Duivenfokkers

Recordtijd: de melkgeiten

7: de melkgeiten

Recordtijd: JAQUIHO

8: JAQUIHO

Recordtijd: lekker met de meiden

9: lekker met de meiden

Recordtijd: Dummies

10: Dummies

Recordtijd: Renzdieren

11: Renzdieren

Recordtijd: Tina

12: Tina

Recordtijd: Maareekka

13: Maareekka

Recordtijd: MiWiTJe

14: MiWiTJe

Recordtijd: Kina

15: KinaMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Kina

Meeste vragen goed
Delft


Recordtijd: Kina

Snelste van de maand
Cities skylines: wallonia edition

Over Escape Tour luxemburg


Neem een kijkje in het leven van de Graaf Peter Ernst van Mansfeld. In het jaar 1645 stond de Graaf beter bekend als de vrouwenverslinder van Luxemburg. Na het achterlaten van zijn zeven kinderen en het tweede huwelijk, stond de volgende bruiloft alweer op de planning. Zou dit huwelijk beter verlopen dan de vorige twee? Dat zal wel niet…


Een belangrijke positie bekleden en in het openbaar genieten van allerlei verschillende vrouwen kan natuurlijk nooit goed gaan. Daar was Peter Ernst ook eindelijk achter gekomen. Hij is voor de zoveelste keer zijn boekje te buiten gegaan, maar nu was het echt menens! Dit keer moest hij zelfs vluchten en dus ging hij haastig op zoek naar de geheime uitgang van Luxemburg. Met de Escape Tour Luxemburg treden jullie in de voetsporen van de Graaf en gaan jullie opzoek naar die uitgang.

Escape the city

Jullie kunnen Peter Ernst helpen door alle vragen goed te beantwoorden, raadsels op te lossen en de aanwijzingen te ontcijferen. Terwijl jullie door de stad dwalen komen jullie met deze citygame langs de mooiste plekjes van de stad! En redden jullie het binnen 2 uur? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame! De zoektocht begint bij Rue Saint Quirin, succes!