Laatst geboekte Escape Tour is in Den Haag

Ranglijst Escape Tour Lissabon


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Team Bowi

Team Bowi

Recordtijd: The Dutch Lions

The Dutch Lions

Recordtijd: Pallas on tour

Pallas on tour

Recordtijd: Nunc Bibemus

4: Nunc Bibemus

Recordtijd: Ergo Bibamus

5: Ergo Bibamus

Recordtijd: UUUU

6: UUUU

Recordtijd: Smel

7: Smel

Recordtijd: Mujeres neuróticas

8: Mujeres neuróticas

Recordtijd: Joshua Weissman Groupies

9: Joshua Weissman Groupies

Recordtijd: De Druifjes

10: De Druifjes

Recordtijd: zusjes

11: zusjes

Recordtijd: Tijdslot

12: Tijdslot

Recordtijd: Dikke lul 3 bier

13: Dikke lul 3 bier

Recordtijd: Team Tymo

14: Team Tymo

Recordtijd: Frieling

15: FrielingMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Frieling

Meeste vragen goed
Team Takkie


Recordtijd: Frieling

Snelste van de maand
Sparkle farts

Over Escape Tour lissabon


Met de Escape Tour Lissabon gaan jullie terug naar het jaar 1974. Tijdens de Portugese Anjerrevolutie was Amália Rodigues bekend als de meest geliefde fadozangeres. In Lissabon kende zij succes op succes en haar liedjes waren overal te horen. Maar voordat de zangeres het weet, daalt haar populariteit vlak na de revolutie enorm...


Amália stuurt al enige tijd vurige liefdesbrieven naar de verbannen oud-dictator António de Oliveira Salazar. Door dit contact wordt ze ervan verdacht onderdeel te zijn van Salazars gevreesde geheime dienst. Amália besluit haar lot niet af te wachten en Lissabon te ontvluchten. Door de nasleep van de revolutie kan ze niet zomaar de stad uitlopen. De zangeres weet dat er ergens een geheime uitgang is. Lukt het haar om die uitgang op tijd te vinden?

Escape the city

Met de Escape tour Lissabon kruipen jullie in de huid van de beroemde fadozangeres Amália. Sluip door de straten van de stad en los diverse vraagstukken op. Weten jullie binnen 2 uur alle raadsels en opdrachten in deze citygame te voltooien? Dan maken jullie kans op een plekje op de Wall of Fame. Jullie zoektocht naar de geheime uitgang begint bij Fonte Norte do Rossio, succes!