De laatste boeking is 24 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Lissabon


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

Team Bowi

The Dutch Lions

Pallas on tour

Nunc Bibemus

Ergo Bibamus

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
Danny & Marloes
Snelste van de maand
Tijdslot


Over Escape Tour


Tijdens de Escape Tour Lissabon gaan jullie terug naar het jaar 1974. Tijdens de Portugese Anjerrevolutie was Amalia Rodiques bekend als de meest geliefde fadozangeres. In de stad Lissabon kende zij succes op succes en haar liedjes waren overal te horen. Maar voordat de zangeres het wist werd zij gezien als een verdachte.


Speciaal agent Lisbon is expert in het opsporen van tegenstanders van de revolutie. De zangeres werd ervan verdacht banden te onderhouden met de verbannen oud-dictator Salazar. Haar enige optie was om te vluchten via de geheime uitgang van de stad. Met behulp van haar vrienden doet zij een poging om te ontsnappen.

Escape the city

Met de Escape tour Lissabon kruipen jullie in de huid van de beroemde fadozangeres. Sluip door de straten van de stad en los diverse vraagstukken op. Weten jullie binnen 2 uur alle raadsels en opdrachten in deze citygame te voltooien? Dan maken jullie kans op een plekje op onze Wall of Fame. Jullie zoektocht naar de geheime uitgang begint bij het standbeeld van Dom José I, succes!