Laatst geboekte Escape Tour is in Luik

Ranglijst Escape Tour Lille


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: The oldies en Tim

The oldies en Tim

Recordtijd: Beste meisjes

Beste meisjes

Recordtijd: Team NDK

Team NDK

Recordtijd: The oldies

4: The oldies

Recordtijd: Doe Slim

5: Doe Slim

Recordtijd: Sanilo

6: Sanilo

Recordtijd: Teammm kipnugget

7: Teammm kipnugget

Recordtijd: Keerberg

8: Keerberg

Recordtijd: Je suis douze ans

9: Je suis douze ans

Recordtijd: Leuk team

10: Leuk team

Recordtijd: Lilleputters

11: Lilleputters

Recordtijd: Dreamteam

12: Dreamteam

Recordtijd: dill

13: dill

Recordtijd: team machine

14: team machine

Recordtijd: Ypakillers

15: YpakillersMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Ypakillers

Meeste vragen goed
R50 & S


Recordtijd: Ypakillers

Snelste van de maand
Ypakillers

Over Escape Tour lille


Stap in de schoenen van Paul Gachet, een arts in Lille (Rijsel) die in 1870 werd benoemd tot hoofdgeneesheer van het militaire ziekenhuis Saint-Martin. Later dat jaar ontving Paul de erfenis van zijn ouders en besloot hij zijn echte droom na te gaan: kunst. In ruil voor gratis zorg ontving hij allerlei verschillende kunstwerken.


Zo komt hij ook bij Vincent van Gogh terecht, Vincent heeft nog maar 70 dagen te leven en Paul moet hem helpen. Dat wil Paul best doen, maar alleen in ruil voor een zelfportret. Als Vincent toch komt te overlijden grijpt Paul zijn kans. Hij steelt een aantal van zijn werken. Dit komt hem duur te staan, hij werd gesnapt en moet vluchten voor zijn leven. De kans dat hij Lille levend kan verlaten is nihil….

Escape the city

Met de Escape Tour Lille gaan jullie samen met Paul op avontuur door Lille. Los alle raadsels op, kraak de codes en ontcijfer alle aanwijzingen. Terwijl jullie hier mee bezig zijn komen jullie met deze citygame langs de leukste en onbekende plekjes van Lille! Vinden jullie de uitgang binnen 2 uur? Dan maak je kans op een plekje op de Wall of Fame! De zoektocht begint bij de Sint-Mauritiuskerk, succes!