Laatst gespeelde Escape Tour was in Den Haag

Ranglijst Escape Tour Leuven


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: 300Monty

300Monty

Recordtijd: climax

climax

Recordtijd: Lilith

Lilith

Recordtijd: slimmerikken

4: slimmerikken

Recordtijd: Royle’s

5: Royle’s

Recordtijd: Hulplijn

6: Hulplijn

Recordtijd: Ferman

7: Ferman

Recordtijd: Team Bootsie

8: Team Bootsie

Recordtijd: Leuvense Leipo’s

9: Leuvense Leipo’s

Recordtijd: De Beta’s

10: De Beta’s

Recordtijd: Duveltjes

11: Duveltjes

Recordtijd: KeF

12: KeF

Recordtijd: de Verhulstjes

13: de Verhulstjes

Recordtijd: Gezellig genieten

14: Gezellig genieten

Recordtijd: SHIT

15: SHITMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: SHIT

Meeste vragen goed
Dolly’s


Recordtijd: SHIT

Snelste van de maand
Kueep

Over Escape Tour leuven


Welkom in Leuven, in de jaren ‘90 één van de grootste studentensteden van het land. Bijna elke student woonde in een studentenkamer van Arthur Peeters. Met de Escape Tour Leuven nemen jullie een kijk in het leven van deze beruchte huisjesmelker.


Arthur was namelijk geen lieverdje, zodra een student zijn of haar huur niet kon betalen werd je direct op straat gegooid. De voorzitter Jan van Gelder was het hier niet mee eens en besloot de confrontatie aan te gaan met een groep medeleden. Dit verliep niet bepaald volgens plan, voordat ze het wisten waren ze op de vlucht. De enige kans om te ontsnappen was via de geheime uitgang Leuven. Maar was zit die nou eigenlijk?

Escape the city

Met de Escape Tour Leuven helpen jullie Jan van Gelder met zijn zoektocht. Voltooi de opdrachten, los alle raadsels op, ontcijfer alle aanwijzingen en vind de geheime uitgang van Leuven. Terwijl jullie druk bezig zijn dwalen jullie met deze citygame langs de leukste plekjes van de studentenstad. En doen jullie dat goed? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame! De zoektocht begint op het Mathieu de Layensplein, succes!