De laatste boeking is 4 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Leuven


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: 300Monty

300Monty

Recordtijd: aperoffside

aperoffside

Recordtijd: climax

climax

Recordtijd: Lilith

4: Lilith

Recordtijd: slimmerikken

5: slimmerikken

Recordtijd: Pateekes

6: Pateekes

Recordtijd: Nik’s Angels

7: Nik’s Angels

Recordtijd: Royle’s

8: Royle’s

Recordtijd: HuizKuip

9: HuizKuip

Recordtijd: Hulplijn

10: Hulplijn

Recordtijd: arbo

11: arbo

Recordtijd: Ferman

12: Ferman

Recordtijd: Team Bootsie

13: Team Bootsie

Recordtijd: Leuvense Leipo’s

14: Leuvense Leipo’s

Recordtijd: Mierlo

15: MierloMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Mierlo

Meeste vragen goed
Dolly’s


Recordtijd: Mierlo

Snelste van de maand
aperoffside

Over Escape Tour leuven


Welkom in Leuven, in de jaren ‘90 één van de grootste studentensteden van het land. Bijna elke student woonde in een studentenkamer van Arthur Peeters. Met de Escape Tour Leuven nemen jullie een kijk in het leven van deze beruchte huisjesmelker.


Arthur was namelijk geen lieverdje, zodra een student zijn of haar huur niet kon betalen werd je direct op straat gegooid. De voorzitter Jan van Gelder was het hier niet mee eens en besloot de confrontatie aan te gaan met een groep medeleden. Dit verliep niet bepaald volgens plan, voordat ze het wisten waren ze op de vlucht. De enige kans om te ontsnappen was via de geheime uitgang Leuven. Maar was zit die nou eigenlijk?

Escape the city

Met de Escape Tour Leuven helpen jullie Jan van Gelder met zijn zoektocht. Voltooi de opdrachten, los alle raadsels op, ontcijfer alle aanwijzingen en vind de geheime uitgang van Leuven. Terwijl jullie druk bezig zijn dwalen jullie met deze citygame langs de leukste plekjes van de studentenstad. En doen jullie dat goed? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame! De zoektocht begint op het Mathieu de Layensplein, succes!