De laatste boeking is 2 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Leipzig


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Snik Swansje

Snik Swansje

Recordtijd: ID

ID

Recordtijd: Malse madeliefjes

Malse madeliefjes

Recordtijd: die schatzies

4: die schatzies

Recordtijd: Flem

5: Flem

Recordtijd: Rosti

6: Rosti

Recordtijd: Pipetversier

7: Pipetversier

Recordtijd: SiLi

8: SiLi

Recordtijd: JC

9: JC

Recordtijd: Verplant in Leipzig

10: Verplant in Leipzig

Recordtijd: Leipzig

11: Leipzig

Recordtijd: Süßis

12: Süßis

Recordtijd: Rokorohe

13: Rokorohe

Recordtijd: Team

14: Team

Recordtijd: fpmi

15: fpmiMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: fpmi

Meeste vragen goed
Pipetversier


Recordtijd: fpmi

Snelste van de maand
fpmi

Over Escape Tour leipzig


In het jaar 1723 was Bach de grootste musicus van Leipzig en ver daarbuiten. Hij was enorm populair en had het daarom erg naar zijn zin in de stad. Leipzig werd dankzij hem de muzikale hoofdstad van Duitsland. Totdat de prins van Pruisen aan de macht kwam en een avondklok instelt...


Bach vond de avondklok helemaal niks. Toen hij de prins in zijn stamkroeg tegen kwam greep hij zijn kans en sommeerde hij de prins de avondklok af te schaffen. Dit kwam Bach duur te staan, de volgende ochtend opende een groep soldaten een klopjacht op de muzikant. Met de Escape Tour Leipzig proberen jullie Bach binnen 2 uur uit de stad te helpen ontsnappen.

Escape the City

Jullie dwalen net als Bach door de stad, opzoek naar aanwijzingen. Als jullie alle opdrachten in deze citygame voltooien en aanwijzingen ontcijferen hebben jullie niet alleen genoten van een leuke stadswandeling, maar hebben jullie ook de uitgang gevonden! En wie weet kom je dan ook wel op de Wall of Fame van Leipzig. De ontsnappingspoging begint bij de Thomaskirche, succes!