Laatst gespeelde Escape Tour was in Amsterdam

Ranglijst Escape Tour Lecce


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

Jong&Wild

Dutchies

Karin en jos

P&S

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
P&S


Over Escape Tour


Het is een drukte van jewelste in de bakkerij van de familie Ascalone. Zoon Andrea heeft per toeval een heerlijk gebakje bedacht. Vanuit heel Lecce komen mensen op de heerlijke geur af van de pasticciotto, het ongelukje. Andrea's neef Nicholas heeft ook een bakkerij. Wanneer hij hoort van het succes is hij razend benieuwd naar het recept.


De jaloerse Nicholas doet er alles aan om het recept bij Andrea los te peuteren. Hij is zelfs zo wanhopig dat hij inbreekt in de bakkerij van zijn neef. Andrea betrapt hem op heterdaad en belt direct de politie. Nicholas moet maken dat hij wegkomt. Lukt het hem om uit handen van de gendarmerie te blijven?

Escape the city

Samen met Nicholas gaan jullie op zoek naar de geheime uitgang van Lecce. Met deze citygame komen jullie langs de mooiste plekken van de stad. Tijdens de Escape Tour moeten er raadsels en opdrachten worden opgelost en uitgevoerd. Lukt het om binnen twee uur te ontsnappen? Dan verdienen jullie misschien wel een plekje op de Wall of Fame. De zoektocht begint bij Porta Rudiae, succes!