Laatst geboekte Escape Tour is in Venlo

Ranglijst Escape Tour Kopenhagen


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: 300Monty

300Monty

Recordtijd: Eckie

Eckie

Recordtijd: Hoogwerf

Hoogwerf

Recordtijd: Open deur

4: Open deur

Recordtijd: pronkmeisjes

5: pronkmeisjes

Recordtijd: JajaRalf

6: JajaRalf

Recordtijd: Rooie Erik

7: Rooie Erik

Recordtijd: hup holland hup

8: hup holland hup

Recordtijd: Mini

9: Mini

Recordtijd: JoshuaWeissman Groupies

10: JoshuaWeissman Groupies

Recordtijd: 143

11: 143

Recordtijd: Pip en zijn harem

12: Pip en zijn harem

Recordtijd: Team Yolo

13: Team Yolo

Recordtijd: Guliksteen

14: Guliksteen

Recordtijd: Diet & Shari

15: Diet & ShariMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Diet & Shari

Meeste vragen goed
The Dutchies


Recordtijd: Diet & Shari

Snelste van de maand
Sun in Kopenhagen

Over Escape Tour kopenhagen


Waarom de Deense Koning Christiaan VII zo bijzonder was? Toen hij gekroond werd was hij nog maar 17 jaar oud! Dat is natuurlijk niet niks en dit levert natuurlijk ook veel mooie verhalen op. Met de Escape Tour Kopenhagen komen jullie hierachter. Jullie kruipen namelijk in de huid van de koning en gaan op zoek naar de geheime uitgang van Kopenhagen.


De leeftijd van Christiaan VII was niet het enige wat opviel, hij was namelijk ook schizofreen en knettergek. Hierdoor stond hij bekend om zijn rare beslissingen, vaak ging dit goed maar nu had hij het volk écht woest gemaakt. Hij sloeg op de vlucht, op zoek naar de geheime uitgang. Inmiddels begon de tijd te dringen… Hij moest en zal binnen 2 uur de geheime uitgang zien te vinden. Gaan jullie dat (ook) redden?

Escape the city

Tijdens de Escape Tour Kopenhagen dwalen jullie door de stad op zoek naar aanwijzingen. Als jullie de opdrachten voltooien, alle raadsels oplossen en de aanwijzingen ontcijferen vinden jullie die geheime uitgang. Terwijl jullie hier druk mee bezig zijn komen jullie ook nog eens langs de mooiste plekjes van Kopenhagen. En zetten jullie een snelle tijd neer? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame! De citygame begint bij het stadhuis, succes!