De laatste boeking is 4 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Kampen


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: 300Monty

300Monty

Recordtijd: Beja

Beja

Recordtijd: De winners

De winners

Recordtijd: De Marskramers

4: De Marskramers

Recordtijd: de koukleumen

5: de koukleumen

Recordtijd: Team 5

6: Team 5

Recordtijd: De 60plussers

7: De 60plussers

Recordtijd: gaellemuun

8: gaellemuun

Recordtijd: Shaun het schaap

9: Shaun het schaap

Recordtijd: de kamper vikkingen

10: de kamper vikkingen

Recordtijd: LDCM

11: LDCM

Recordtijd: kansloos

12: kansloos

Recordtijd: De 11e

13: De 11e

Recordtijd: de limbobrabopolders

14: de limbobrabopolders

Recordtijd: De Kraanvogels

15: De KraanvogelsMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: De Kraanvogels

Meeste vragen goed
fashion girls


Recordtijd: De Kraanvogels

Snelste van de maand
Sverre

Over Escape Tour kampen


Met de Escape Tour Kampen nemen jullie een duik terug in de tijd naar het jaar 1940 en maken jullie kennis met de vader van de kunstorganen. Zijn naam is Willem Johan Kolff en hij is bekend als één van de belangrijkste medici van de twintigste eeuw. Deze informatieve Escape Tour Kampen neemt jullie mee door de geschiedenis van deze prachtige stad.


Midden in de meidagen van 1940 wist Willem de allereerste bloedbank van het Europese vasteland op te zetten. In de stad Kampen werd Willem een cruciaal figuur in het lokale verzet maar dit ging niet zonder slag of stoot. Kolff wist vele verzetsmensen en joden te helpen door uit handen te blijven van de nazi’s. Tijdens de Escape Tour Kampen proberen jullie het laatste spannende stukje stadgeschiedenis te vinden bij de geheime uitgang.

Escape the city

Om de uitgang van deze citygame te vinden moeten jullie opzoek gaan naar aanwijzingen en proberen jullie raadsels op te lossen! Terwijl jullie dit doen en door Kampen dwalen komen jullie ook nog eens langs de mooiste plekjes van deze Hanzestad. Om kans te maken op een plekje op onze Wall of Fame moeten jullie binnen 2 uur de uitgang vinden! Jullie zoektocht begint bij Koggewerf, succes!