Laatst geboekte Escape Tour is in Gent

Ranglijst Escape Tour Ibiza


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: The White Nikes

The White Nikes

Recordtijd: Korver & Co

Korver & Co

Recordtijd: Team Ubink

Team Ubink

Recordtijd: Team Uno

4: Team Uno

Recordtijd: Niks Nakkes Naya

5: Niks Nakkes Naya

Recordtijd: De berggeiten

6: De berggeiten

Recordtijd: Girls on fire

7: Girls on fire

Recordtijd: Oostveentjes

8: Oostveentjes

Recordtijd: de Mooriaantjes

9: de Mooriaantjes

Recordtijd: Twiins

10: Twiins

Recordtijd: aquaflop

11: aquaflop

Recordtijd: Diva’s

12: Diva’s

Recordtijd: Eerst fietsen dan ijs

13: Eerst fietsen dan ijs

Recordtijd: The Venga Boys

14: The Venga Boys

Recordtijd: #babylove

15: #babyloveMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: #babylove

Meeste vragen goed
The Venga Boys

Over Escape Tour ibiza


Welkom op Ibiza! Duik met de Escape Tour in het leven van de beruchte Nederlandse zeerover Simon de Danser. Handelsschepen overvallen die onderweg zijn naar het oosten of terugkomen in Europa is waar hij en zijn bemanningsleden goed in zijn. Van alle buit bouwt Simon een groot oorlogsschip en gaat hij op oorlogspad.


Simon slaat zijn allergrootste slag op een Portugese vloot in het jaar 1611. Alle gestolen spullen neemt hij mee naar Ibiza-stad waar hij alles in zijn winkeltjes verkoopt. Door zijn bekendheid op het eiland kwamen de Portugezen erachter waar Simon zich kon bevinden. Doordat de Nederlandse zeerover getipt werd door de stadhouder had hij net genoeg tijd om te ontsnappen via de geheime uitgang...

Escape the city

Met de Escape Tour Ibiza proberen jullie net als Simon uit handen te blijven van de Portugezen. Voltooi de opdrachten, los alle raadsels op, ontcijfer alle aanwijzingen in deze citygame en vind de geheime uitgang. Lukt het jullie om de uitgang binnen twee uur te vinden? Dan ontsnap je niet alleen van de Portugezen maar maak je ook een kans op een plekje op onze Wall of Fame! Jullie zoektocht begint bij Estàtua Vara de Rei, succes!