Laatst geboekte Escape Tour is in Delft

Ranglijst Escape Tour Hattem


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: arbo

arbo

Recordtijd: Bummel

Bummel

Recordtijd: Kachel

Kachel

Recordtijd: De hormoonprinsessen

4: De hormoonprinsessen

Recordtijd: the lions

5: the lions

Recordtijd: Goudvisjes

6: Goudvisjes

Recordtijd: Team Pullen

7: Team Pullen

Recordtijd: Kerst met de Fam

8: Kerst met de Fam

Recordtijd: zusters

9: zusters

Recordtijd: Prison Break

10: Prison Break

Recordtijd: Fam Kwakkel

11: Fam Kwakkel

Recordtijd: wmcee

12: wmcee

Recordtijd: JAWS

13: JAWS

Recordtijd: Onewomanshow

14: Onewomanshow

Recordtijd: boni

15: boniMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: boni

Meeste vragen goed
wilma


Recordtijd: boni

Snelste van de maand
boni

Over Escape Tour hattem


In de vroege ochtend van 5 september 1786 sluipt Herman Willem Daendels door de straten van Hattem. Bij elke hoek van de straat stopt hij even om te kijken of er soldaten patrouilleren. De afgelopen dagen is het erg onrustig geweest in de Hanzestad. Herman heeft de grootste moeite met de besluiten van stadhouder Willem V en laat dat ook duidelijk merken. Maar dat had hij beter niet kunnen doen...


De stadhouder, ook wel De Prins genoemd, is de onruststoker zo zat dat hij generaal Spengler en zijn troepen naar Hattem heeft gestuurd. Zonder al te veel moeite veroverde de generaal de stad. En nu heeft hij het gemunt op Herman. Herman moet maken dat hij wegkomt. Gelukkig heeft de herriemaker weleens gehoord van de geheime uitgang van Hattem. Maar waar kan hij die vinden? Met een boekje vol aanwijzingen gaat hij op pad. Lukt het Herman om uit handen te blijven van de generaal?

Escape the city

Hier start de Escape Tour Hattem. Ga in deze citygame samen met Herman op zoek naar de geheime uitgang. Beantwoord vragen, los cryptische raadsels op en ontcijfer verborgen aanwijzingen. Onderweg komen jullie langs de mooiste plekjes van Hattem. En wie weet verdienen jullie wel een plekje op de Wall of Fame! De zoektocht begint bij Parkeerplaats Kleine Gracht, succes!