Laatst geboekte Escape Tour is in Gent

Ranglijst Escape Tour Hannover


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: 300Monty

300Monty

Recordtijd: Team 23 for realzzz

Team 23 for realzzz

Recordtijd: Bekende Oermensen

Bekende Oermensen

Recordtijd: Anark Lierry

4: Anark Lierry

Recordtijd: Knalbufilo

5: Knalbufilo

Recordtijd: Vereniging van verve...

6: Vereniging van verve...

Recordtijd: Snelwandelaars + Maud

7: Snelwandelaars + Maud

Recordtijd: de trein

8: de trein

Recordtijd: Peplieve

9: Peplieve

Recordtijd: Psi Patrol

10: Psi Patrol

Recordtijd: Gang bang

11: Gang bang

Recordtijd: Hellstar

12: Hellstar

Recordtijd: de zeeuwen

13: de zeeuwen

Recordtijd: anan

14: anan

Recordtijd: R!ze

15: R!zeMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: R!ze

Meeste vragen goed
BERND

Over Escape Tour hannover


Met de Escape Tour Hannover kruipen jullie in de huid van Frits Baardmans, een kruimeldief die op slinkse wijze aan zijn geld komt. Maar daarnaast ook een kort lijntje heeft met de politie door mede criminelen te verlinken…Met de Escape Tour Hannover komen jullie er achter hoe Frits leeft en ontdekken jullie wie zijn vijanden zijn. En dat zijn er nogal wat!


Bovendien is Frits van de mannenliefde en dit was destijds ten strengste verboden in Duitsland. Op een avond wordt Frits met zijn grote liefde Hans betrapt door diens vader. De stad wordt hermetisch afgesloten en een ware klopjacht op Frits begint. Frits weet dat er ergens een geheime uitgang is, maar weet niet waar hij moet zoeken. Hij heeft nog maar 2 uur de tijd om die te vinden…

Escape the city

Met de Escape Tour Hannover helpen jullie Frits ontsnappen. Los cryptische raadsels op, volg de aanwijzingen en voltooi alle opdrachten om de geheime uitgang te vinden. Tijdens het zoeken komen jullie met deze citygame langs de leukste plekjes van Hannover. Zijn jullie de snelste? Dan verdienen jullie een plekje op de enige echte Wall of Fame. De zoektocht begint bij de Martin Neuffer Brug, succes!