De laatste boeking is 15 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Hannover


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

Anark Lierry

Knalbufilo

Snelwandelaars + Maud

de trein

Peplieve

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
liefde


Over Escape Tour


Met de Escape Tour Hannover kruipen jullie in de huid van Frits Baardmans, een kruimeldief die op slinkse wijze aan zijn geld komt. Maar daarnaast ook een kort lijntje heeft met de politie door mede criminelen te verlinken…Met de Escape Tour Hannover komen jullie er achter hoe Frits leeft en ontdekken jullie wie zijn vijanden zijn. En dat zijn er nogal wat!


Bovendien is Frits van de mannenliefde en dit was destijds ten strengste verboden in Duitsland. Op een avond wordt Frits met zijn grote liefde Hans betrapt door diens vader. De stad wordt hermetisch afgesloten en een ware klopjacht op Frits begint. Frits weet dat er ergens een geheime uitgang is, maar weet niet waar hij moet zoeken. Hij heeft nog maar 2 uur de tijd om die te vinden…

Escape the city

Met de Escape Tour Hannover helpen jullie Frits ontsnappen. Los cryptische raadsels op, volg de aanwijzingen en voltooi alle opdrachten om de geheime uitgang te vinden. Tijdens het zoeken komen jullie met deze citygame langs de leukste plekjes van Hannover. Zijn jullie de snelste? Dan verdienen jullie een plekje op de enige echte Wall of Fame. De zoektocht begint bij de Martin Neuffer Brug, succes!