De laatste boeking is 9 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Hamburg


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: 300Monty

300Monty

Recordtijd: Team Frankfurt

Team Frankfurt

Recordtijd: Lars & Jens

Lars & Jens

Recordtijd: Dutchies

4: Dutchies

Recordtijd: Knabbel, Babbel en S...

5: Knabbel, Babbel en S...

Recordtijd: Team Lamskotelet

6: Team Lamskotelet

Recordtijd: Boys

7: Boys

Recordtijd: To & Ro

8: To & Ro

Recordtijd: Blub blub

9: Blub blub

Recordtijd: Kebab

10: Kebab

Recordtijd: BUREN

11: BUREN

Recordtijd: detective pappertje

12: detective pappertje

Recordtijd: Team

13: Team

Recordtijd: Roelsur

14: Roelsur

Recordtijd: calicum

15: calicumMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: calicum

Meeste vragen goed
To & Ro


Recordtijd: calicum

Snelste van de maand
Ghosts

Over Escape Tour hamburg


Met de Escape Tour Hamburg kruipen jullie in de huid van Michel Snik, hij is al sinds zijn zeventiende een bekend straatartiest en goochelaar. Als goochelaar ben je natuurlijk vliegensvlug en dat kan best handig zijn als je ook stiekem zakken rolt na je shows. Van portemonnees tot sieraden, alles wist hij te pikken.


Met de Escape Tour Hamburg komen jullie erachter wat voor luxe leven Michel kon leiden. Dit maakte hem hebberig waardoor hij steeds grotere overvallen ging plegen. Uiteindelijk kwam hem dit duur te staan want de politie zat hem op de hielen. Hij wilde kosten wat het kost uit de bak blijven. Dus moest hij snel opzoek naar de geheime uitgang van Hamburg. Helpen jullie hem handje?

Escape the city

Tijdens de Escape Tour Hamburg helpen jullie Michel ontsnappen. Los cryptische raadsels op, volg de aanwijzingen en voltooi alle opdrachten om de geheime uitgang te vinden. Tijdens het zoeken komen jullie met deze citygame langs de leukste en onbekende plekjes van de stad. Zijn jullie de snelste? Dan bemachtigen jullie een plekje op de enige echte Wall of Fame! De zoektocht begint bij het Rathaus, succes!