Laatst gespeelde Escape Tour was in Amsterdam

Ranglijst Escape Tour Haarlem


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

Leuke teamnaam

Merel en rick

Hoera

doegewoonietssnel

Roodborstjes

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
je moeder
Snelste van de maand
twello


Over Escape Tour


De Escape Tour Haarlem speelt zich af in het jaar 1637, het jaar waarin de bekende schilder Frans Hals zijn gloriedagen kende. Hij was geliefd onder de 'rich and famous' en verdiende goed geld met zijn schilderijen. Maar jammer genoeg had hij ook de gave zijn verdiende geld als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen…


Toen hij zich opnieuw in de schulden had gewerkt bedacht hij een plan. Wat nou als hij zijn schilderijen gewoon ging terug stelen van de rijken? Je raadt het al, dit plan hield niet lang stand waardoor Frans genoodzaakt was om de stad snel te ontvluchten. De enige uitweg was nog de zo goed geheim gebleven uitgang van Haarlem. Maar waar zat die eigenlijk?

Escape the city

Ga de uitdaging aan en beantwoord in deze citygame alle vragen, voltooi de opdrachten en ontcijfer de cryptische aanwijzingen. Jullie krijgen 2 uur de tijd om de geheime uitgang te vinden. Zetten jullie een snelle tijd neer? Dan bemachtigen jullie een mooie plek op de Wall of Fame van Haarlem. De zoektocht begint bij de Begijnebrug, succes!