Laatst gespeelde Escape Tour was in Den Haag

Ranglijst Escape Tour Göteborg


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Team Smint

Team Smint

Recordtijd: Koekies

Koekies

Recordtijd: Framboosje

Framboosje

Recordtijd: Blackcraw

4: Blackcraw

Recordtijd: Boxman

5: Boxman

Recordtijd: Zweedse escalatie

6: Zweedse escalatie

Recordtijd: Paashaasjes

7: Paashaasjes

Recordtijd: Sepp

8: Sepp

Recordtijd: C&M

9: C&M

Recordtijd: peijnenburgjes

10: peijnenburgjes

Recordtijd: veldlopers

11: veldlopers

Recordtijd: citygurlsz

12: citygurlsz

Recordtijd: Maarja

13: Maarja

Recordtijd: Coetjes

14: Coetjes

Recordtijd: geertjes

15: geertjesMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: geertjes

Meeste vragen goed
Zweedse escalatie


Recordtijd: geertjes

Snelste van de maand
Zweedse escalatie

Over Escape Tour goteborg


Het is een ouderwets gezellige studentenavond in Göteborg. De straten en kroegen stromen vol met feestende en joelende studenten. Iedereen heeft het naar zijn zin, behalve Peter Wieselgren. Peter is priester en vindt het losbandige studentenleven vol alcohol maar niks. Hij is dan ook de voorzitter van de Zweedse matigheidsbeweging. Hij vindt dat het gezuip van de studenten maar eens afgelopen moet zijn!


Peter stormt een kroeg binnen en begint zijn wekelijkse preek over de gevaren van alcohol. Maar daar moeten de aangeschoten studenten natuurlijk niks van weten. Als Peter ook nog een paar biertjes omgooit, is het hek van de dam. De studenten keren zich tegen hem. Peter weet dat hij het te bont heeft gemaakt en moet maken dat hij wegkomt. Hij heeft wel eens gehoord van een geheime uitgang. Lukt het hem om aan de studenten te ontsnappen?

Escape the city

Ga samen met Peter op zoek naar de geheime uitgang van Göteborg. Los alle vragen en opdrachten in deze citygame op. Onderweg dwaal je door de mooiste straten van de stad en kom je langs karakteristieke gebouwen. Vinden jullie binnen twee uur de uitgang? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame! De zoektocht begint bij Gustav Adolfs Torg, succes!