De laatste boeking is 13 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Gent


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: tambopata

tambopata

Recordtijd: bunny & peaches

bunny & peaches

Recordtijd: De mokkel meiden

De mokkel meiden

Recordtijd: team kenlo

4: team kenlo

Recordtijd: demarrage

5: demarrage

Recordtijd: Lisam

6: Lisam

Recordtijd: ET test rjt gent

7: ET test rjt gent

Recordtijd: Kut Nina

8: Kut Nina

Recordtijd: Team bridesmaids

9: Team bridesmaids

Recordtijd: CynTes

10: CynTes

Recordtijd: Zeeuwse hertjes

11: Zeeuwse hertjes

Recordtijd: Golden G’s

12: Golden G’s

Recordtijd: Relulink

13: Relulink

Recordtijd: Dolle Daan en de rest

14: Dolle Daan en de rest

Recordtijd: baaiweg

15: baaiwegMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: baaiweg

Meeste vragen goed
de extreme badeendjes


Recordtijd: baaiweg

Snelste van de maand
Lisam

Over Escape Tour gent


Het was 1946, de oorlog is voorbij en de stad Gent werd weer de studentenstad als voorheen. Jos de Seranno studeerde aan de rijksuniversiteit van Gent en werd voorzitter van de op twee na grootste studentenvereniging. Hij wilde maar één ding: de grootste worden! Met de Escape Tour Gent kruipen jullie in de huid van Jos en gaan jullie op zoek naar de geheime uitgang van Gent. Maar waarom?


Door onder andere het organiseren van de grootste studentenactie die Gent ooit gekend heeft, de bezetting van Kasteel Gravensteen, had Jos zich in de problemen gewerkt. De rivaliteit tussen de studentenverenigingen werd alsmaar grimmiger waardoor Jos genoodzaakt was de stad te ontvluchten. En dat kon alleen als hij, binnen 2 uur, die geheime uitgang kon vinden! Gaat jullie dat (ook) lukken en zetten jullie een snelle tijd neer?

Escape the city

Net als Jos dwalen jullie met de Escape Tour Gent door de studentenstad, opzoek naar opdrachten, aanwijzingen en raadsels. Lossen jullie alles op? Dan hebben jullie niet alleen kunnen genieten van een leuke stadswandeling, maar kunnen jullie ook ontsnappen aan de boze medestudenten! De citygame begint bij Kasteel Gravensteen, succes!