De laatste boeking is 32 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Faro


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Flomma

Flomma

Recordtijd: Jongeneeltjes

Jongeneeltjes

Recordtijd: Ferry’s

Ferry’s

Recordtijd: Tesloos

4: Tesloos

Recordtijd: Team Alves-Freijer

5: Team Alves-Freijer

Recordtijd: De kokkies

6: De kokkies

Recordtijd: De spookjes

7: De spookjes

Recordtijd: KaYa

8: KaYa

Recordtijd: CAL

9: CAL

Recordtijd: Wultri

10: Wultri

Recordtijd: Womenpower

11: Womenpower

Recordtijd: Egmond

12: Egmond

Recordtijd: hersie

13: hersie

Recordtijd: Wij

14: Wij

Recordtijd: Apie & Toekie

15: Apie & ToekieMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Apie & Toekie

Meeste vragen goed
Familie Saar

Over Escape Tour faro


Terug naar 1247. Het jaar waarin Alfons III de eerste koning van Portugal werd. Een goed imago had hij niet, Alfons was namelijk een echte vrouwenverslinder. De adellijken sloeg hij liever over, maar in de plaatselijke kroeg was er genoeg keus voor hem. En de barvrouw was overduidelijk zijn favoriet! Iedere vrouw die Alfons zwanger maakte kreeg een huis cadeau. Hoe zij de huur betaalden, dat was voor niemand een vraag...


Het losbandige leven van de koning bleef niet onopgemerkt. Helaas voor Alfons kreeg ook de paus zijn verhalen te horen. Het duurde dan ook niet lang voordat de kerkvorst zijn troepen richting Faro stuurde. Dit kon zo niet langer! Alfons zag de bui al hangen en moest maken dat hij wegkwam. Vaag herinnerde hij zich iets over de geheime uitgang van Faro. Die had hij nu nodig!

Escape the city

Net als Alfons III gaan jullie met de Escape Tour Faro proberen ongezien de stad te ontvluchten. Naast dat jullie langs de leukste plekjes komen, gaan jullie ook aan de slag met raadsels, opdrachten en aanwijzingen. Lukt het om binnen 2 uur de geheime uitgang te vinden? Dan maken jullie kans op een plekje op onze Wall of Fame! De zoektocht begint bij Igreja do Carmo, succes!