Laatst geboekte Escape Tour is in Haarlem

Ranglijst Escape Tour Elburg


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

BobRoss

Weber

Dream team

Monsters

Drijfhaan

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
Bosvilla 204
Snelste van de maand
Weber


Over Escape Tour


Jan Hendrik van Kinsbergen is een frivole 13-jarige jongeman. Hij woont al zijn hele jeugd in Elburg en kattenkwaad uithalen is zijn favoriete bezigheid. Zijn ouders worden er stapelgek van en stellen hem een ultimatum... 'Nog één kwajongensstreek en je gaat het klooster in!'


Jan Hendrik weet dat hij zijn leven moet beteren en dat gaat een poosje goed. Tot die ene zwoele zomernacht in 1748. Wat er precies is gebeurd weet hij niet meer. Wat Jan Hendrik wel weet is dat hij midden op de Zuiderzee dobbert op het zwaard van een botter, terwijl achter hem de rest van de boot door een enorme vuurzee wordt opgeslokt. Foute boel, dit gaan zijn ouders niet leuk vinden!

Escape the city

Kruip in de huid van de baldadige Jan Hendrik en probeer Elburg ongezien te verlaten. Jullie moeten hiervoor op zoek naar de geheime uitgang van de stad. Met de smartphone in de hand dwalen jullie langs de mooiste plekjes op zoek naar opdrachten, raadsels en aanwijzingen. Lukt het om binnen 2 uur te ontsnappen? De zoektocht begint bij de Visafslag, succes!