Laatst gespeelde Escape Tour was in Oldenzaal

Ranglijst Escape Tour Dresden


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: BoWi

BoWi

Recordtijd: Drestjang

Drestjang

Recordtijd: Snik Swansje

Snik Swansje

Recordtijd: die bratwurstchen

4: die bratwurstchen

Recordtijd: Mulder

5: Mulder

Recordtijd: JoJo

6: JoJo

Recordtijd: Kapiteintjes

7: Kapiteintjes

Recordtijd: Berlijn

8: Berlijn

Recordtijd: Gerolien

9: Gerolien

Recordtijd: te vroeg!

10: te vroeg!

Recordtijd: Bieke.henk

11: Bieke.henk

Recordtijd: sos

12: sos

Recordtijd: Sylke

13: SylkeMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Sylke

Meeste vragen goed
JoJo


Recordtijd: Sylke

Snelste van de maand
Drestjang

Over Escape Tour dresden


Dresden, een prachtige stad vol mooie gebouwen en oude verhalen. Met het spelen van de Escape Tour Dresden duiken jullie in het verhaal van de Poolse koning Frederik August II. Hij zorgde ervoor dat Dresden opbloeide tot een stad vol pracht en praal. Maar zijn schatkist raakte ook een beetje leeg...


Daarom moest hij noodgedwongen stoppen met de bouw van het Zwinger, een paleiscomplex. Dit leidde tot veel woede bij de aannemers en inwoners van Dresden, want hen was veel geld beloofd. Het was voor Frederik dan ook niet mogelijk om nog langer in de stad te blijven, want ze kwamen achter hem aan. Hij had ooit iets gehoord over een geheime uitgang, dat zou de uitkomst zijn! Maar waar kan hij die vinden?

Escape the city

De geheime uitgang kunnen jullie alleen vinden door opdrachten uit te voeren, vragen juist te beantwoorden en cryptische aanwijzingen te ontcijferen. Helpen jullie Frederik binnen 2 uur te ontsnappen uit Dresden? Dan komen jullie misschien wel op de Wall of Fame! De Escape Tour Dresden begint bij de Cholerabrunnen fontein, succes!