Laatst gespeelde Escape Tour was in Lissabon

Ranglijst Escape Tour Deventer


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: groep 4,blauwe vogels

groep 4,blauwe vogels

Recordtijd: Johan en Janny

Johan en Janny

Recordtijd: Team Koen

Team Koen

Recordtijd: Eentje luxer

4: Eentje luxer

Recordtijd: Chanelro

5: Chanelro

Recordtijd: Jannes 2023

6: Jannes 2023

Recordtijd: Ballentassen

7: Ballentassen

Recordtijd: De boefjes

8: De boefjes

Recordtijd: Team kermis

9: Team kermis

Recordtijd: Godmother

10: Godmother

Recordtijd: The Ultimate

11: The Ultimate

Recordtijd: buurtjesworp100

12: buurtjesworp100

Recordtijd: De avocado’s

13: De avocado’s

Recordtijd: Gewoon de beste

14: Gewoon de beste

Recordtijd: Tisa

15: TisaMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Tisa

Meeste vragen goed
Van Wilderen


Recordtijd: Tisa

Snelste van de maand
MAND40

Over Escape Tour deventer


Deventer was in de 16e eeuw een welvarende Hanzestad, en daar heeft de familie Penninck flink van geprofiteerd. Zij behoorden tot de bovenste laag van de samenleving wat veel voordelen met zich meebracht. Dochter Magteld wilde hier ook eindelijk eens van profiteren. Met de Escape Tour Deventer treden jullie in de voetsporen van Magteld en doen jullie je uiterste best om haar man Jannes te helpen.


Jannes was namelijk veroordeeld tot het schavot en daarom wilde Magteld hem ongemerkt naar de geheime uitgang van de stad zien te loodsen. De familie had dit geheim nooit met haar gedeeld dus ook voor haar was het een lastige zoektocht. Veel tijd had ze niet, want het plein waar de onthoofding moest plaatsvinden stroomde al vol…

Escape the city

Met de Escape Tour Deventer kruipen jullie in de huid van Magteld en doorlopen jullie dezelfde weg die zij ooit heeft bewandeld. Net als bij Magteld staan er diverse opdrachten, moeilijke vragen en cryptische aanwijzingen op jullie te wachten. Jullie hebben 2 uur de tijd om de uitgang van Deventer te vinden. Lukt dit? Dan bemachtigen jullie een plekje op de Escape Tour Wall of Fame van Deventer! De citygame begint bij de Wilhelminafontein, succes!