Laatst gespeelde Escape Tour was in Amersfoort

Ranglijst Escape Tour Den Bosch


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Team goudvis(blub)

Team goudvis(blub)

Recordtijd: Cadmedeiro

Cadmedeiro

Recordtijd: Bobba

Bobba

Recordtijd: Huize Nini

4: Huize Nini

Recordtijd: Team jung dos

5: Team jung dos

Recordtijd: blauwe tompouce - Ch...

6: blauwe tompouce - Ch...

Recordtijd: WJMP

7: WJMP

Recordtijd: Girlpower 2.0

8: Girlpower 2.0

Recordtijd: Sjonny en Anita

9: Sjonny en Anita

Recordtijd: Potentieel Rugbyteam

10: Potentieel Rugbyteam

Recordtijd: de zwanendans

11: de zwanendans

Recordtijd: 3gezusters

12: 3gezusters

Recordtijd: the champions

13: the champions

Recordtijd: the Goat

14: the Goat

Recordtijd: TiBi

15: TiBiMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: TiBi

Meeste vragen goed
Koninklijke Zoggeltjes


Recordtijd: TiBi

Snelste van de maand
Blub

Over Escape Tour den-bosch


Den Bosch, tijdens het carnaval ook wel bekend als Oeteldonk, is een stad die tijdens het jaarlijkse carnaval op zijn kop staat. De Ministerraad speelt hierbij een belangrijke rol: naast de vele verantwoordelijkheden krijgen zij ook bepaalde privileges. Zo krijgt iedere minister de geheime uitgang van Den Bosch te weten. Met de Escape Tour Den Bosch gaan jullie opzoek naar deze uitgang.


De Prins Carnaval van 1919, Amadeiro VIII, had een obsessie. Hij moest en zal de geheime uitgang van Den Bosch vinden. Als Prins Carnaval dacht hij wel achter dit geheim te kunnen komen, maar dat bleek in de praktijk toch wat lastiger. Zijn obsessie bracht hem zelfs zo diep in de problemen dat hij de stad moest ontvluchten. Dat kon alleen via de geheime uitgang van de stad, en daarvoor kreeg hij maar 2 uur de tijd...

Escape the city

Met de Escape Tour Den Bosch volgen jullie dezelfde route als Prins Carnaval. Lukt het jullie om binnen 2 uur te ontsnappen? Dit kunnen jullie doen door het opvolgen van de aanwijzingen, het oplossen van raadsels en het goed beantwoorden van de vragen. Zetten jullie de snelste tijd van de Escape Tour Den Bosch neer? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame van Den Bosch! De citygame begint bij de Voetgangersuitgang Parkeergarage St.-Jan, succes!