Laatst geboekte Escape Tour is in Gent

Ranglijst Escape Tour Curaçao


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: ttst

ttst

Recordtijd: Winny

Winny

Recordtijd: MotherDaughter Succes

MotherDaughter Succes

Recordtijd: de geepis

4: de geepis

Recordtijd: Amsterdamse Haasjes

5: Amsterdamse Haasjes

Recordtijd: Dorien & Marjolein

6: Dorien & Marjolein

Recordtijd: Meijers

7: Meijers

Recordtijd: Mark & Ruben

8: Mark & Ruben

Recordtijd: de dorstige vrouwen

9: de dorstige vrouwen

Recordtijd: Los Cohetes Hombres

10: Los Cohetes Hombres

Recordtijd: 3Ps

11: 3Ps

Recordtijd: HeereperenDrieHuizen

12: HeereperenDrieHuizen

Recordtijd: Willy city

13: Willy city

Recordtijd: Girl power

14: Girl power

Recordtijd: Las Caminantes

15: Las CaminantesMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Las Caminantes

Meeste vragen goed
Soms wel soms niet


Recordtijd: Las Caminantes

Snelste van de maand
Last dushi’s

Over Escape Tour curacao


In 1932 werd Wilson Godett geboren. Hij groeide op als een ruige jongen, en was niet bang om hier en daar een klap uit te delen. Het verbaasde dan ook niemand dat hij op zijn 22e jaar bokskampioen werd. Godett was zo trots als een pauw, maar toch ook weer op zoek naar een nieuwe uitdaging! Na een korte periode als havenarbeider te hebben gewerkt richtte Godett een politieke partij op. Hij zou wel eens even vertellen hoe het allemaal geregeld moest worden in Willemstad.


Godett werd meer en meer bekend, maar ook steeds vaker lieten mensen in zijn omgeving merken dat ze het niet met hem eens waren. En dat gebeurde niet altijd op een vriendelijke manier... Ondanks zijn vechttalent, voelde Godett zich niet meer veilig in Willemstad. Hij moest het eiland verlaten en had geen tijd meer te verliezen! Urenlang liet hij zijn hersens kraken om een goed ontsnappingsplan te bedenken, tot er plots een idee opkwam in zijn hoofd. Vorige week liet een collega iets vallen over een geheime uitgang… De adrenaline stroomde door zijn lijf, dat was precies wat hij nu nodig had!

Escape the city

Net als Wilson Godett gaan jullie op zoek naar de geheime uitgang van Willemstad. De app op jullie smartphone leidt jullie langs de leukste plekjes van de kleurrijke stad. Onderweg krijgen jullie opdrachten, raadsels en aanwijzingen om uit de stad te kunnen ontsnappen. Redden jullie dit binnen 2 uur? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame! De zoektocht begint bij het Molenplein, succes!