Laatst geboekte Escape Tour is in Harderwijk

Ranglijst Escape Tour Córdoba


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Drutenaartjes

Drutenaartjes

Recordtijd: Henny en Robin

Henny en Robin

Recordtijd: R&E

R&E

Recordtijd: Drietjes

4: Drietjes

Recordtijd: los ganadores

5: los ganadores

Recordtijd: Mambasté

6: Mambasté

Recordtijd: Eindhoven de gekste

7: Eindhoven de gekste

Recordtijd: Se Seat-Haters

8: Se Seat-Haters

Recordtijd: DUOW

9: DUOW

Recordtijd: GoHa

10: GoHa

Recordtijd: Tinto y blanco

11: Tinto y blanco

Recordtijd: Bzzy girls

12: Bzzy girls

Recordtijd: joetelientje

13: joetelientje

Recordtijd: De Beste

14: De BesteMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: De Beste

Meeste vragen goed
GoHa

Over Escape Tour cordoba


Met de Escape Tour Córdoba gaan jullie terug in de tijd, naar het jaar 1148. De tijd waar drie culturen nog in harmonie samen konden leven. De Christenen, Joden en Moslims dragen samen bij aan een rijke culturele geschiedenis. De tijd van vrede is voorbij als in 1148 de Almohaden, van de islamitische Berber-dynastie, zich Córdoba toe-eigenen. Christenen en Joden krijgen de keuze: bekeren tot de islam, de dood of verbanning.


Het is een moeilijke tijd, ook voor de pas dertienjarige joodse Moisés Maimonides. Zijn gezin staat het vonnis te wachten dus moeten ze zo snel mogelijk de stad verlaten. Moisés neemt het heft in eigen handen en gaat op zoek naar de geheime uitgang van Córdoba. Helpen jullie hem veilig ontsnappen?

Escape the city

Treed in de voetsporen van Maimonides, voltooi de opdrachten, los alle raadsels op en ontcijfer de cryptische aanwijzingen. Doen jullie dit binnen 2 uur? Dan maken jullie kans op een plekje op de felbegeerde Wall of Fame. Tijdens deze citygame komen jullie ook nog eens langs de leukste plekjes van Córdoba! Jullie zoektocht begint bij Plaza de Jerónimo Páez, succes!