Laatst geboekte Escape Tour is in Den Haag

Ranglijst Escape Tour Cardiff


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: 300Monty

300Monty

Recordtijd: The puffers

The puffers

Recordtijd: de leeuwtjes

de leeuwtjes

Recordtijd: Cityhopper’s Angels

4: Cityhopper’s Angels

Recordtijd: Rudi and the Big Three

5: Rudi and the Big ThreeMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Rudi and the Big Three

Meeste vragen goed
Rudi and the Big Three

Over Escape Tour cardiff


Terug naar de 19e eeuw. John Crichton-Stuart is een welvarend man in Cardiff. Vanuit zijn kasteel (dat nu Cardiff Castle heet) heeft hij een prachtig uitzicht over de vele landerijen die hij bezit. Van geld meer geld maken. Daar is hij goed in! Zijn nieuwste project is de vervallen aanlegsteigers langs de kustlijn van Cardiff omtoveren tot een winstgevende doorvoerhaven.


De bouw gaat voorspoedig, maar valt duurder uit dan gedacht. John ziet geen andere oplossing dan de lonen van de arbeiders te verlagen. Had hij dat maar niet gedaan… De straten stromen vol protesterende arbeiders. De één na de ander wordt gearresteerd en ter dood veroordeeld. En dan is John het doelwit. De arbeiders eisen dat hij wordt opgehangen. Hij moet maken dat hij wegkomt. Lukt het John uit handen van zijn belagers te blijven?

Escape the city

Kruip in de huid van de gevallen rijkaard en probeer Cardiff ongezien te verlaten. Jullie moeten hiervoor op zoek naar de geheime uitgang van de stad. Met de smartphone in de hand dwalen jullie langs de mooiste plekjes op zoek naar opdrachten, raadsels en aanwijzingen. Lukt het om binnen 2 uur te ontsnappen? De zoektocht begint bij Animal Wall, succes!