Laatst gespeelde Escape Tour was in Amsterdam

Ranglijst Escape Tour Brussel


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

er test rjt Brussel

De wijnpissers

Verdwaasd

Hubb hoppers

Sneeuwstorm

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
Team Beukenootje
Snelste van de maand
Bajeroco


Over Escape Tour


Samen met zijn broer maakte Napoleon Bonaparte in 1806 Brussel onveilig. Hij maakte de dienst uit en bepaalde (bijna) alles. Toch was er één ding waar hij geen invloed op had, dat lelijke maar o zo populaire Manneken Pis. Hij wilde er van af maar dat zou niet in goede aarde vallen. Met de Escape Tour Brussel kruipen jullie in de huid van Napoleon en gaan jullie op zoek naar de geheime uitgang van Brussel. Maar waarom?


Het Manneken Pis was een doorn in zijn oog, ondanks dat de vader van zijn minnares de ontwerper van het beeldje was besloot Napoleon het beeldje in het geheim te laten verdwijnen. De ontwerper was woest en plande een aanslag op Napoleon. Gelukkig overleefd Napoleon de aanslag, maar hij is zijn leven dus niet meer veilig... Met de Escape Tour moeten jullie net als Napoleon binnen 2 uur de geheime uitgang van Brussel zien te vinden. Zetten jullie een snelle tijd neer?

Escape the city

De uitgang kunnen jullie vinden als jullie alle opdrachten voltooien, vragen goed beantwoorden en de cryptische aanwijzingen weten te ontcijferen. Ondertussen komen jullie met deze citygame langs de leukste plekjes van Brussel! De ontsnappingspoging begint op het Paleizenplein. Jullie gaan het centrum van Brussel verkennen, succes!