Laatst gespeelde Escape Tour was in Den Haag

Ranglijst Escape Tour Brussel


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: er test rjt Brussel

er test rjt Brussel

Recordtijd: De wijnpissers

De wijnpissers

Recordtijd: Verdwaasd

Verdwaasd

Recordtijd: WINNAARS!

4: WINNAARS!

Recordtijd: Hubb hoppers

5: Hubb hoppers

Recordtijd: Sneeuwstorm

6: Sneeuwstorm

Recordtijd: JajaRalf

7: JajaRalf

Recordtijd: Team CW

8: Team CW

Recordtijd: De bumblebees

9: De bumblebees

Recordtijd: Mesdagggg

10: Mesdagggg

Recordtijd: Baarle-Hertogin

11: Baarle-Hertogin

Recordtijd: ChabEnzo

12: ChabEnzo

Recordtijd: 404! Groepsnaam niet...

13: 404! Groepsnaam niet...

Recordtijd: De blauwe ogen

14: De blauwe ogen

Recordtijd: Oost West asbest

15: Oost West asbestMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Oost West asbest

Meeste vragen goed
Team Beukenootje


Recordtijd: Oost West asbest

Snelste van de maand
Team Koffie

Over Escape Tour brussel


Samen met zijn broer maakte Napoleon Bonaparte in 1806 Brussel onveilig. Hij maakte de dienst uit en bepaalde (bijna) alles. Toch was er één ding waar hij geen invloed op had, dat lelijke maar o zo populaire Manneken Pis. Hij wilde er van af maar dat zou niet in goede aarde vallen. Met de Escape Tour Brussel kruipen jullie in de huid van Napoleon en gaan jullie op zoek naar de geheime uitgang van Brussel. Maar waarom?


Het Manneken Pis was een doorn in zijn oog, ondanks dat de vader van zijn minnares de ontwerper van het beeldje was besloot Napoleon het beeldje in het geheim te laten verdwijnen. De ontwerper was woest en plande een aanslag op Napoleon. Gelukkig overleefd Napoleon de aanslag, maar hij is zijn leven dus niet meer veilig... Met de Escape Tour moeten jullie net als Napoleon binnen 2 uur de geheime uitgang van Brussel zien te vinden. Zetten jullie een snelle tijd neer?

Escape the city

De uitgang kunnen jullie vinden als jullie alle opdrachten voltooien, vragen goed beantwoorden en de cryptische aanwijzingen weten te ontcijferen. Ondertussen komen jullie met deze citygame langs de leukste plekjes van Brussel! De ontsnappingspoging begint op het Paleizenplein. Jullie gaan het centrum van Brussel verkennen, succes!