Laatst geboekte Escape Tour is in Den Haag

Ranglijst Escape Tour Brugge


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Team Veurne

Team Veurne

Recordtijd: ET test rjt brugge

ET test rjt brugge

Recordtijd: Team MUCHO

Team MUCHO

Recordtijd: Basware1

4: Basware1

Recordtijd: Emma en Gijs

5: Emma en Gijs

Recordtijd: WickedSmart

6: WickedSmart

Recordtijd: Team Heidi

7: Team Heidi

Recordtijd: dreamteam

8: dreamteam

Recordtijd: Royle’s

9: Royle’s

Recordtijd: GTA

10: GTA

Recordtijd: k2

11: k2

Recordtijd: De Straffe Hendriks

12: De Straffe Hendriks

Recordtijd: De zotte bruggers

13: De zotte bruggers

Recordtijd: Elsa

14: Elsa

Recordtijd: Velpen

15: VelpenMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Velpen

Meeste vragen goed
de beste speurneuzen


Recordtijd: Velpen

Snelste van de maand
Spass

Over Escape Tour brugge


Brugge werd in 1615 opgeschrikt door een seriemoordenaar die een spelletje speelde met de politie. Bij elke moord liet hij namelijk een joker speelkaart achter. Hierdoor stond hij al snel te boek als: de Joker. Met de Escape Tour Brugge kruipen jullie in de huid van de commissaris en gaan jullie opzoek naar de Joker.


Tijdens het carnaval sloeg de Joker zijn slag want door dit grote verkleedfeest kon hij, verkleed als de joker, ongezien zijn gang gaan. Om hem te pakken te krijgen besloot de politie de stad hermetisch af te sluiten. De Joker kon dus alleen nog maar ontsnappen via de geheime uitgang, maar wist hij die te vinden voordat de commissaris hem te pakken kreeg? Met de Escape Tour kruipen jullie in de huid van de commissaris en proberen jullie binnen 2 uur de Joker te pakken te krijgen. Zetten jullie een snelle tijd neer?

Escape the city

Terwijl jullie door de stad dwalen moeten jullie diverse vragen beantwoorden, opdrachten voltooien en aanwijzingen ontcijferen om de Joker op tijd te pakken te krijgen. En terwijl jullie hier druk mee bezig zijn kom je met deze citygame ook nog eens langs de leukste plekjes van Brugge! Zetten jullie een snelle tijd neer? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame van Brugge. De zoektocht begint op de Eiermarkt, succes!