Laatst gespeelde Escape Tour was in Lissabon

Ranglijst Escape Tour Brielle


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: 300Monty

300Monty

Recordtijd: Gorditos

Gorditos

Recordtijd: Imperius

Imperius

Recordtijd: dyles

4: dyles

Recordtijd: Lumey

5: Lumey

Recordtijd: Arbo

6: Arbo

Recordtijd: Royle’s

7: Royle’s

Recordtijd: Fantastischhhh

8: Fantastischhhh

Recordtijd: Bergen zonder zielen

9: Bergen zonder zielen

Recordtijd: De boys

10: De boys

Recordtijd: Lone wolf

11: Lone wolf

Recordtijd: Hjal en Lot

12: Hjal en Lot

Recordtijd: 65+

13: 65+

Recordtijd: Klein portie Vianetta

14: Klein portie Vianetta

Recordtijd: de Bloisies

15: de BloisiesMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: de Bloisies

Meeste vragen goed
de speurneuzen 0103


Recordtijd: de Bloisies

Snelste van de maand
Arbo

Over Escape Tour brielle


Brielle, een gezellig vestingstadje in Zuid-Holland met een rijke geschiedenis! Met de Escape Tour Brielle komen jullie erachter hoe de protestantse geuzenvloot hier ooit de Spanjaarden versloegen en weer de vertrouwde Hollandse vlag hesen. Dit ging namelijk niet zonder slag of stoot, en had voor sommige grote gevolgen…


Toen Lumey met zijn geuzenvloot op weg naar Enkhuizen was kwam hij door een storm terecht in Brielle. Dit was niet zijn plan, maar pakte toch heel goed uit. Hier waren de Spanjaarden onderbezet en dus konden ze de stad gemakkelijk innemen. De katholieke priesters en religieuzen moesten het veld ruimen voor het protestantse gedachtegoed. Lumey ging op moordtocht, wat tot woede leidde bij Willem van Oranje. En die had zo veel invloed dat Lumey genoodzaakt is om te vluchten!

Escape the city

Met de Escape Tour Brielle kruipen jullie in de huid van Lumey. Door in deze citygame verschillende opdrachten te voltooien, aanwijzingen te ontcijferen en codes te kraken proberen jullie binnen 2 uur de geheime uitgang van Brielle te vinden. Terwijl jullie dit doen komen jullie langs de leukste plekjes van Brielle! De zoektocht begint bij het Bastion IX, succes!