De laatste boeking is 6 uur geleden.

Ranglijst Escape Tour Breda


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Boys

Boys

Recordtijd: Juanito, Miguelito &...

Juanito, Miguelito &...

Recordtijd: aloremanele

aloremanele

Recordtijd: wit

4: wit

Recordtijd: Bordeaux

5: Bordeaux

Recordtijd: Zoeteboerbes

6: Zoeteboerbes

Recordtijd: De gekste

7: De gekste

Recordtijd: Winnerswereldwijs

8: Winnerswereldwijs

Recordtijd: JeetjeV

9: JeetjeV

Recordtijd: Spoekie en Simba

10: Spoekie en Simba

Recordtijd: Het innerlijke kind

11: Het innerlijke kind

Recordtijd: w3

12: w3

Recordtijd: zussenweekend2.0

13: zussenweekend2.0

Recordtijd: Tholau

14: Tholau

Recordtijd: slagmans

15: slagmansMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: slagmans

Meeste vragen goed
bende van Breda


Recordtijd: slagmans

Snelste van de maand
PPG 2

Over Escape Tour breda


Iedere stad heeft zijn geheime uitgang waar slechts een selecte groep van de inwoners vanaf weet, zo ook Breda. Dat Maria van Antwerpen deze best wel eens nodig zou kunnen hebben, is niet heel raar. Zij was namelijk de eerste travestiet van Nederland en kwam hiermee nog wel eens in de problemen. Met de Escape Tour Breda kruipen jullie in de huid van Maria en doen jullie er alles aan om veilig uit Breda te ontsnappen.


Maria misleidde zowel als 'man' én als 'vrouw' bekende (en onbekende) mannen en vrouwen. Door haar rol in het leger kon ze gemakkelijk hoge officieren verleiden en misleiden. Dit deed ze dan ook vaak! Totdat ze hiermee in de problemen kwam en er een klopjacht op haar werd geopend. Ze moest maken dat ze weg kwam, en dat kon echt alleen nog maar via die geheime uitgang.

Escape the city

Net als Maria hebben jullie nog maar 2 uur de tijd. Ga in deze citygame op zoek naar de uitgang, beantwoord alle vragen, voltooi de opdrachten en ontcijfer de cryptische aanwijzingen. Terwijl jullie door de stad dwalen komen jullie ook nog eens langs de leukste plekjes van Breda! En zetten jullie een snelle tijd neer? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame! De zoektocht begint bij het Kapucijnenhof, succes!