De laatste boeking is 4 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Bratislava


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

Team borstzakje

Peertje

Tamlie

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
Tamlie


Over Escape Tour


Elisabeth Báthory, een Hongaarse gravin, woonde in een prachtig kasteel net buiten de stad Bratislava. Haar leven stond in het teken van geld, rijkdom en macht. Als buitenstaander zou je ervoor tekenen, maar in haar huwelijk met Ference voelde ze zich diep ongelukkig. Al jaren had Elisabeth het idee dat haar man vreemd ging met één van de dienstmeiden. Maar met wie? De woede en haat kropte zich steeds meer in haar op. Tot Ference plots dood werd gevonden...


Elisabeth kreeg een glimlach op haar gezicht. Nu haar man er niet meer was kon ze eindelijk alles op alles zetten om uit te zoeken met wie hij haar bedroog. Elisabeth verzon een rigoureus plan. Het kostte teveel tijd om alle dienstmeiden afzonderlijk te ondervragen, dan maar allemaal opsluiten in de kelder. Zo, daar was ze vanaf! In de jaren die volgenden werden de meiden door niemand gemist, en de gravin was tevreden met haar actie. Maar toen, vijf jaar later, kwam haar geheim toch aan het licht. Het verhaal ging als een lopend vuurtje door de stad, en een grote zoektocht werd op touw gezet. Niemand kon de stad Bratislava meer in of uit. De geheime uitgang, waarover altijd heel mysterieus werd gedaan, was de enige manier waarop Elisabeth kon ontsnappen.

Escape the city

Net als de Hongaarse gravin gaan jullie op zoek naar deze uitgang om zo uit de stad Bratislava te ontsnappen. De app op je smartphone leidt jullie langs de leukste plekjes en toont alle vragen, opdrachten en aanwijzingen. Zorg dat je binnen 2 uur de geheime uitgang hebt gevonden, alleen dan verdien je een plekje op de Wall of Fame! Jullie zoektocht begint bij het Mariánsky Morový standbeeld, succes!