Laatst gespeelde Escape Tour was in Oldenzaal

Ranglijst Escape Tour Boedapest


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: pandabeertjes

pandabeertjes

Recordtijd: Badeendjes

Badeendjes

Recordtijd: Alfred sudokus kwak

Alfred sudokus kwak

Recordtijd: De Radijzen

4: De Radijzen

Recordtijd: JMH

5: JMH

Recordtijd: de Hoffmannetjes

6: de Hoffmannetjes

Recordtijd: Brute gasten

7: Brute gasten

Recordtijd: Minikoe

8: Minikoe

Recordtijd: Team Tier

9: Team Tier

Recordtijd: Bachelors

10: Bachelors

Recordtijd: Boedabesties

11: Boedabesties

Recordtijd: Chip

12: Chip

Recordtijd: Rachanne

13: Rachanne

Recordtijd: Shakesbeer

14: Shakesbeer

Recordtijd: Jurre en papa

15: Jurre en papaMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Jurre en papa

Meeste vragen goed
Fin gang


Recordtijd: Jurre en papa

Snelste van de maand
Shakesbeer

Over Escape Tour boedapest


Zsa Zsa Gábor, deze ongeëvenaard beeldschone dame werd in 1917 geboren in Boedapast. Zij was een graag gezien gast bij de nachtclubs van de stad. Toch moest ze haastig opzoek naar de geheime uitgang van de stad. De dictator was namelijk niet blij met haar controversiële uitspraken en stuurde een grote politiemacht op haar af... Met de Escape Tour Boedapest kruipen jullie in de huid van Zsa Zsa en gaan jullie opzoek naar die geheime uitgang.


Door haar intelligentie en schoonheid sloeg Zsa Zsa alle rijke mannen aan de haak. De inmiddels steenrijke vrouw werd alleen een beetje overmoedig door alle faam die ze kreeg. Mede hierdoor kreeg ze het aan de stok met de dictator waardoor ze binnen 2 uur de stad ongezien moest verlaten. Gaan jullie (ook) de geheime uitgang vinden en weten jullie op tijd te ontsnappen?

Escape the city

Tijdens de Escape Tour Boedapest dwalen jullie door de stad, opzoek naar aanwijzingen om de geheime uitgang te vinden. Hebben jullie alle opdrachten voltooid en aanwijzingen ontcijferd? Dan hebben jullie niet alleen kunnen genieten van een leuke stadswandeling maar hebben jullie Boedapest ook nog eens op een leuke manier leren kennen! Gaan jullie de snelste tijd neerzetten? De citygame begint op het plein voor de Budavari Siklo, succes!