Laatst geboekte Escape Tour is in Maastricht

Ranglijst Escape Tour Boedapest


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: pandabeertjes

pandabeertjes

Recordtijd: Badeendjes

Badeendjes

Recordtijd: Alfred sudokus kwak

Alfred sudokus kwak

Recordtijd: De Radijzen

4: De Radijzen

Recordtijd: de Hoffmannetjes

5: de Hoffmannetjes

Recordtijd: Brute gasten

6: Brute gasten

Recordtijd: Boedabesties

7: Boedabesties

Recordtijd: Chip

8: Chip

Recordtijd: Rachanne

9: Rachanne

Recordtijd: Jurre en papa

10: Jurre en papa

Recordtijd: MolKamp

11: MolKamp

Recordtijd: RACE

12: RACE

Recordtijd: McDonalds

13: McDonalds

Recordtijd: Budapesto

14: Budapesto

Recordtijd: VAMOS

15: VAMOSMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: VAMOS

Meeste vragen goed
VAMOS


Recordtijd: VAMOS

Snelste van de maand
McDonalds

Over Escape Tour boedapest


Zsa Zsa Gábor, deze ongeëvenaard beeldschone dame werd in 1917 geboren in Boedapast. Zij was een graag gezien gast bij de nachtclubs van de stad. Toch moest ze haastig opzoek naar de geheime uitgang van de stad. De dictator was namelijk niet blij met haar controversiële uitspraken en stuurde een grote politiemacht op haar af... Met de Escape Tour Boedapest kruipen jullie in de huid van Zsa Zsa en gaan jullie opzoek naar die geheime uitgang.


Door haar intelligentie en schoonheid sloeg Zsa Zsa alle rijke mannen aan de haak. De inmiddels steenrijke vrouw werd alleen een beetje overmoedig door alle faam die ze kreeg. Mede hierdoor kreeg ze het aan de stok met de dictator waardoor ze binnen 2 uur de stad ongezien moest verlaten. Gaan jullie (ook) de geheime uitgang vinden en weten jullie op tijd te ontsnappen?

Escape the city

Tijdens de Escape Tour Boedapest dwalen jullie door de stad, opzoek naar aanwijzingen om de geheime uitgang te vinden. Hebben jullie alle opdrachten voltooid en aanwijzingen ontcijferd? Dan hebben jullie niet alleen kunnen genieten van een leuke stadswandeling maar hebben jullie Boedapest ook nog eens op een leuke manier leren kennen! Gaan jullie de snelste tijd neerzetten? De citygame begint op het plein voor de Budavari Siklo, succes!