Laatst gespeelde Escape Tour was in Harderwijk

Ranglijst Escape Tour Bilbao


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Pintxos

Pintxos

Recordtijd: T&G

T&G

Recordtijd: San Sebastian

San Sebastian

Recordtijd: Elke

4: Elke

Recordtijd: Twins

5: Twins

Recordtijd: Zlochies

6: Zlochies

Recordtijd: VunBullen

7: VunBullen

Recordtijd: De Waaltjes

8: De Waaltjes

Recordtijd: Césam

9: Césam

Recordtijd: Team Badmuts

10: Team Badmuts

Recordtijd: Begoña

11: Begoña

Recordtijd: Kukumpaa!

12: Kukumpaa!

Recordtijd: Schele Tjopkoei

13: Schele Tjopkoei

Recordtijd: Theatertoppers

14: Theatertoppers

Recordtijd: Edjo

15: EdjoMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Edjo

Meeste vragen goed
De kippetjes


Recordtijd: Edjo

Snelste van de maand
Theatertoppers

Over Escape Tour bilbao


Tijdens de Escape Tour Bilbao gaan jullie terug in de tijd, naar het jaar 1874 om precies te zijn. Bilbao wordt belegerd door de Carlisten, de aanhangers van troonopvolger Carlos. Er is bijna geen voedsel meer, iedereen heeft honger en niemand mag de stad verlaten. Met de Escape Tour Bilbao komen jullie alles te weten over dit bijzondere verhaal, en komen jullie ook nog eens langs de leukste plekjes van Bilbao!


Pilar de Albeniz, de nicht van de burgemeester, heeft van haar oom een geheime missie gekregen. Zij moet proberen de stad uit te komen om belangrijke informatie aan de liberale troepen door te geven. Deze liberalen staan aan de kant van Bilbao en proberen de inname van de stad door de Carlisten te voorkomen.

Escape the city

Helpen jullie Pilar de geheime uitgang van de stad te vinden? Sluip door de straten van de stad, voltooi de opdrachten, los de raadsels op en ontsnap voordat de spionnen jullie ontdekken. Als het jullie lukt om binnen twee uur de geheime doorgang te vinden, dan maken jullie kans op een plekje op de Wall of Fame. De citygame begint bij Arenal Bridge, veel succes!