De laatste boeking is 12 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Bilbao


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Team 1

Team 1

Recordtijd: Pintxos

Pintxos

Recordtijd: T&G

T&G

Recordtijd: San Sebastian

4: San Sebastian

Recordtijd: Elke

5: Elke

Recordtijd: Twins

6: Twins

Recordtijd: Zlochies

7: Zlochies

Recordtijd: VunBullen

8: VunBullen

Recordtijd: De Waaltjes

9: De Waaltjes

Recordtijd: Césam

10: Césam

Recordtijd: Vis

11: Vis

Recordtijd: Team Badmuts

12: Team Badmuts

Recordtijd: Begoña

13: Begoña

Recordtijd: Kukumpaa!

14: Kukumpaa!

Recordtijd: team 2

15: team 2Meer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: team 2

Meeste vragen goed
De kippetjes

Over Escape Tour bilbao


Tijdens de Escape Tour Bilbao gaan jullie terug in de tijd, naar het jaar 1874 om precies te zijn. Bilbao wordt belegerd door de Carlisten, de aanhangers van troonopvolger Carlos. Er is bijna geen voedsel meer, iedereen heeft honger en niemand mag de stad verlaten. Met de Escape Tour Bilbao komen jullie alles te weten over dit bijzondere verhaal, en komen jullie ook nog eens langs de leukste plekjes van Bilbao!


Pilar de Albeniz, de nicht van de burgemeester, heeft van haar oom een geheime missie gekregen. Zij moet proberen de stad uit te komen om belangrijke informatie aan de liberale troepen door te geven. Deze liberalen staan aan de kant van Bilbao en proberen de inname van de stad door de Carlisten te voorkomen.

Escape the city

Helpen jullie Pilar de geheime uitgang van de stad te vinden? Sluip door de straten van de stad, voltooi de opdrachten, los de raadsels op en ontsnap voordat de spionnen jullie ontdekken. Als het jullie lukt om binnen twee uur de geheime doorgang te vinden, dan maken jullie kans op een plekje op de Wall of Fame. De citygame begint bij Arenal Bridge, veel succes!