Laatst geboekte Escape Tour is in Gouda

Ranglijst Escape Tour Bern


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Rooie stier

Rooie stier

Recordtijd: Supermario

Supermario

Recordtijd: De Zimmermannetjes

De Zimmermannetjes

Recordtijd: Roepmaar

4: Roepmaar

Recordtijd: altijd nr 1

5: altijd nr 1

Recordtijd: de Berner Beren

6: de Berner Beren

Recordtijd: Bosmeer

7: Bosmeer

Recordtijd: Melick

8: Melick

Recordtijd: Stulpjes

9: Stulpjes

Recordtijd: tt

10: ttMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: tt

Meeste vragen goed
Supermario


Recordtijd: tt

Snelste van de maand
tt

Over Escape Tour bern


Begin 20e eeuw werd de dienstplicht ingesteld in Duitsland. Het was misschien wel nodig, maar niet iedereen was daar even blij mee. Zeker Albert Einstein niet! Hij had er zo de pest in dat hij besloot te emigreren naar Zwitserland. Wat kon hem dat Duitse staatsburgerschap schelen. Helemaal niks!


Aangekomen in het Bern bouwde Einstein een nieuw leven op. Hij vervolgde zijn studie en niet veel later ontmoette hij Mileva. Hun wederzijdse interesse resulteerde in een huwelijk, dat werd bekroond met drie fantastische kinderen. Het leven in de mooie stad Bern was goed en iedereen had het naar zijn zin. Niks aan hand zou je denken. Tot de wereldberoemde wetenschapper hals over kop de stad moest ontvluchten.

Escape the city

Met de Escape Tour Bern ontdekken jullie waarom én hoe Einstein op zoek moest naar de geheime uitgang. Aan de hand van de app dwalen jullie langs bijzondere plekjes van de stad. Ondertussen voltooien jullie leuke opdrachten en cryptische raadsels die op het scherm van de smartphone verschijnen. Vinden jullie binnen 2 uur de geheime uitgang van Bern? Dan wordt dat beloond met een plekje op de Wall of Fame. De zoektocht begint bij Bärenplatz, succes!