Laatst geboekte Escape Tour is in Brugge

Ranglijst Escape Tour Berlijn


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: die hards

die hards

Recordtijd: Kleine behren

Kleine behren

Recordtijd: BKerels

BKerels

Recordtijd: Legion

4: Legion

Recordtijd: Belijn

5: Belijn

Recordtijd: M & D

6: M & D

Recordtijd: bo o be?

7: bo o be?

Recordtijd: Het verzet

8: Het verzet

Recordtijd: Beer

9: Beer

Recordtijd: simply the best

10: simply the best

Recordtijd: Berlijntijgers

11: Berlijntijgers

Recordtijd: berlinerbol hr

12: berlinerbol hr

Recordtijd: Zeesterren

13: Zeesterren

Recordtijd: Fack Bram!

14: Fack Bram!

Recordtijd: Gillende Alpacas

15: Gillende AlpacasMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Gillende Alpacas

Meeste vragen goed
Meijer & co


Recordtijd: Gillende Alpacas

Snelste van de maand
Tiny

Over Escape Tour berlijn


In 1969 heeft de Berlijnse muur al vele families verscheurd, zo ook de familie van de gebroeders Betkhe. De broers lieten zich echter niet uit het veld slaan en gingen op zoek naar een manier om naar West-Berlijn te ontsnappen. Dit was erg gevaarlijk want de geheime dienst had overal oren en ogen. Met de Escape Tour Berlijn treden jullie in de voetsporen van de gebroeders Betkhe.


De gebroeders waren niet dom en wisten precies waar het grootste gevaar lag. Ze smeedden een plan om West-Berlijn zonder kleerscheuren te bereiken. Dit ging echter niet zonder slag of stoot, en de tijd begon te dringen. Met de Escape Tour Berlijn treden jullie in de voetsporen van de gebroeders Betkhe. Weten jullie de 'geheime uitgang' van Oost Berlijn te vinden binnen 2 uur?

Escape the city

Voltooi de opdrachten, los alle raadsels op, ontcijfer de aanwijzingen en vind de geheime uitgang van Berlijn. Dit doen jullie aan de hand van onze app. Zetten jullie de snelste tijd neer? Dan verdienen jullie een plek op de Wall of Fame! Met deze citygame dwaal je langs de leukste plekjes van Berlijn. Het verhaal speelt zich af rond de straten Spree, Großer Tiergarten en Checkpoint Charlie. De zoektocht begint bij de witte gedenkkruizen naast de Reichstag, succes!