Laatst geboekte Escape Tour is in Gouda

Ranglijst Escape Tour Bergen op Zoom


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

Jan de pijper

Croissjantjes

Stuk Beter

Super Theo

Team2

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
Dennis
Snelste van de maand
Croissjantjes


Over Escape Tour


Met de Escape Tour Bergen op Zoom ontdek je deze leuke vestingstad op een geheel andere manier. Aan de hand van deze citygame duiken jullie in het verhaal van Jan II van Glymes. Een bekend huisjesmelker, ook wel de prins Bernhard van een aantal eeuwen geleden. Jan is getrouwd met Margaretha en ze krijgen samen 13 kinderen.


Jan was rijk, had veel invloed en was bovenal ook heel gierig. Hij ging elke dag langs al zijn pandjes om huur te innen. En als er niet betaald kon worden moest dit maar in natura…. Met als resultaat dat hij maar liefst 50 nazaten had. Doordat hij nauwelijks naar hen omkeek had één van zijn bastaardzonen het op hem gemunt. Hij wist zijn paleis binnen te dringen waardoor Jan plotseling op de vlucht moest slaan.

Escape the City

Met de Escape Tour van Bergen op Zoom stappen jullie in de voetsporen van Jan, en proberen jullie binnen 2 uur de geheime uitgang van Bergen op Zoom te vinden. Dit kan alleen als jullie alle opdrachten voltooien, raadsels oplossen en aanwijzingen ontcijferen. Terwijl jullie hiermee bezig zijn komen jullie natuurlijk langs de leukste plekjes van Bergen op Zoom! De zoektocht begint op het Bleekveld, succes!