Laatst geboekte Escape Tour is in Zwolle

Ranglijst Escape Tour Athene


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Skye

Skye

Recordtijd: Jammas

Jammas

Recordtijd: Jaan Team

Jaan Team

Recordtijd: team fun

4: team fun

Recordtijd: M&M

5: M&M

Recordtijd: Jan & the ladies

6: Jan & the ladies

Recordtijd: Liona

7: Liona

Recordtijd: Plaumpies

8: Plaumpies

Recordtijd: Hausefause

9: Hausefause

Recordtijd: Ijskoud

10: Ijskoud

Recordtijd: Greek gods

11: Greek gods

Recordtijd: Pepi hunters

12: Pepi hunters

Recordtijd: Philadelphia

13: Philadelphia

Recordtijd: Hopmannetjes

14: Hopmannetjes

Recordtijd: Team Tandem

15: Team TandemMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Team Tandem

Meeste vragen goed
de Hadrianus fanclub

Over Escape Tour athene


We nemen een duik terug in de tijd naar het jaar 117 na Christus. Met de Escape Tour Athene krijgen jullie een kijkje in het leven van Keizer Hadrianus. Deze keizer stond bekend als de man met de baard en was destijds de hipster onder de keizers. Die baard was zijn kenmerk, maar bracht hem niet altijd veel goeds…


Hadrianus was erg gehecht aan zijn baard en werd daarom elke dag geknipt door de kapper Abdias. Doordat Hadrianus zoveel met zijn kapper om ging groeide de vertrouwensband. Abdias kreeg zelfs inspraak in verschillende grote zaken zoals belastingverhogingen, strategieën en uitroeiingen binnen de senaat. De inwoners kregen hier lucht van en organiseerden een klopjacht naar de kapper. Tijdens de zoektocht was hij opeens verdwenen en is hij nooit meer in Athene gezien.

Escape the city

De keizer had zijn kapper geholpen door hem naar de geheime uitgang te brengen. Met de Escape Tour gaan jullie opzoek naar deze geheime uitgang. Jullie hebben 2 uur de tijd om alle opdrachten te voltooien, de aanwijzingen te ontcijferen en alle vragen te beantwoorden. Zetten jullie een snelle tijd neer? Dan maken jullie een kans op de Escape tour Wall of Fame van Athene! De citygame begint bij het Zappeion, succes!