De laatste boeking is 6 uur geleden.

Ranglijst Escape Tour Assen


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

girlpowerrr

Cappucijnders

Bloisies

De Bartjes

zwoden

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
Swipe-Away
Snelste van de maand
AHvriendinnetjes


Over Escape Tour


Het is etenstijd in Assen en de familie Bartels zit aan tafel. Vader werkt hard, maar het gezin heeft weinig te besteden. Elke ochtend eten de zeven kinderen brood met margarine en ’s avonds krijgen ze bruine bonen. Zoon Bartje is er helemaal klaar mee. Hij droomt van slagroomtaart en frietjes. Net als vader Bartels wil beginnen met het gebed, roept Bartje boos: ‘Ik bid niet veur brune bonen!’


Vader Bartels wordt woest en neemt Bartje aan zijn oor mee naar buiten. ‘Zoek maar een andere pa en ma als je wat anders wilt eten!’, zegt vader nijdig. En nu staat Bartje op straat. Hij moet op zoek naar nieuwe ouders, maar het liefst wel buiten de stad. In een oud boek heeft Bartje gelezen dat Assen een geheime uitgang heeft. Die moet hij vinden!

Escape the City

Hier start de Escape Tour Assen. Kruip in de huid van de eigenwijze Bartje en ga op zoek naar de geheime uitgang. De uitgang vinden jullie door alle raadsels op te lossen, aanwijzingen te ontcijferen en opdrachten te voltooien. Doen jullie dat binnen 2 uur? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame van Assen. De zoektocht begint bij het station, succes!